Academie - Statua in Gent vanaf € 350.000
(Zimmo-code: 1002MM6)

1065
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
317 dagen
Op Zimmo

Academiestraat 2, 9000 Gent

Zimmo-code: 1002MM6

Prijs € 350.000

Wat van het project Academie zo’n uniek stadsproject maakt, is de rust die heerst over de site, ondanks de centrale ligging. Kleinschaligheid, variatie aan woningen en de combinatie van nieuwbouw en erfgoed geven het geheel zuurstof. Aangevuld met het groen van drie centrale tuinen, hagen en privétuinen ontstaat een oase van rust. Het spreekt voor zich dat het centraal op de site gelegen Statua optimaal van deze eigenschap geniet en de essentie vormt van de filosofie van het project Academie.

De ruime appartementen van Statua kijken uit over de site. Het gebouw is langs twee zijden omringd door ruime tuinen met bomen en een waterpartij waarvan de bewoners vanop de doorlopende terrassen kunnen genieten. Verder grenst Statua aan de centrale noord-zuid en oostwestas die de site naar de omliggende straten ontsluit.

Statua is een veelzijdig en op ingetogen hedendaagse manier vormgegeven gebouw dat plaats biedt aan een gevarieerd aanbod van 26 unieke residentiële appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Bovendien zijn de woningen van Statua, indien gewenst, samenvoegbaar. Vanop de diepe zuid- en zuidwestgerichte terrassen profiteren de bewoners van een overvloed aan licht en groen en van het uniek gerestaureerde erfgoed van de oude brandweerkazerne en het beschermde Academiegebouw. Deze ruime terrassen zijn op alle niveaus echte leefterrassen van waarop de bewoners een uitstekend zicht hebben.

Appartementen met twee slaapkamers vanaf 350.000 euro excl kosten.
! verplichte aankoop van een ondergrondse parking (40.000 euro exl. kosten).

Contacteer ons voor een actueel overzicht van beschikbare appartementen.

Indeling

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 350.000 * 2

Verdieping 1

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement Verkocht 2
Appartement Verkocht 2

Verdieping 3

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 695.000 * 2

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.