Loft appartement met mannelijke en vrouwelijke trap

Share.

Dit loft appartement werd ontworpen door Batlab, een architectenbureau uit Hongarije.

De oranje MDF platen, die de twee trappen bekleden om tot bij het slaapgedeelte te geraken, springen meteen in het oog. Onder de korte trap, die met traanplaten is afgewerkt, vinden we de kleerkast voor de man. De lange trap bevat eveneens een kleerkast en opbergruimte, maar dan voor de vrouw. Een ander mooi detail is de LED verlichting die in het geheel zit verwerkt. Een strakke, eigentijdse woning die we graag even met jullie delen!

Foto’s Norbert Juhász

Share.

4 Comments

 1. Vandamme on

  veel verlies van bruikbare ruimte, want je hebt 2 trappen naar een platform van 2 keers niks.

  • Zimmo.be on

   We weten natuurlijk niet helemaal wat er al dan niet mogelijk was. Misschien was het niet mogelijk om het platform groter te maken waardoor er een creatieve oplossing nodig was om toch gemakkelijk in bed te geraken zonder telkens over de partner te moeten kruipen. En anderzijds zijn de trappen wel nuttig gemaakt door er opbergruimte in te verwerken. Maar ik begrijp je reactie wel. Op het eerste zicht lijkt het inderdaad een beetje teveel van het goede.

   • Vandamme on

    tja, als je elk langs je eigen kant naar je bed gaat, beetje een gevalletje design eerst en praktisch later. Die traanplaat is overigens gat lelijk als je het in detail bekijkt tov de rest. En waar moet je dan douchen? juist, elders, wc? ook niet in de buurt.. Daar zit je dan me je bed op een verhoog en niks in de buurt. Onhandig als je met je zatte kloten thuis komt.

    Ik verkies vorm volgt functie, dit, is gewoon een architect die eens toont wat hij kan, en ofwel is het een demo huis zonder echte bewoners, of het is een huis waar hij zelf niet in woont en waar de echte bewoners binnenkort het design beu zullen zijn.

Leave A Reply