Het interieur van deze bed & breakfast kan je volledig kopen

Share.

BEA B&B is een unieke bed & breakfast, gelegen in de Belgische badplaats Knokke. Wat het allemaal zo uniek maakt is het feit dat alle meubelen en accessoires te koop zijn.

Eigenares en design liefhebber Bea Mombaers, de vrouw achter Items (een design winkel in Knokke) heeft de historische boerderij met rieten dak volledig ingericht volgens haar eigen smaak. De meubelen en accessoires zijn stuk voor stuk zaken waar ze zelf van houdt. Betonnen vloeren en grijze muren vormen het perfecte decor voor de schitterende collectie van voorwerpen en kunstwerken die we binnen terugvinden. Regelmatig wisselt ze alles met nieuwe voorwerpen die ze tegengekomen is tijdens de reizen die ze maakt op zoek naar nieuwe zaken. Op die manier ontdek je telkens een ander interieur tijdens een verblijf in haar kleine hotel.

Interesse of meer info kan je terugvinden op haar website: www.bea-bb.com. Foto’s © Bea B&B.

Share.