Het geluk zit in 6 hoeken

Delen

Wie op zoek is naar een leuke eye-catcher voor zijn interieur kan zijn zoektocht hier staken. Ga voor hexagonale of zeshoekige tegels en voeg een grote portie X-factor toe aan uw interieur!

Geïnspireerd op Romeinse en Moorse patronen en ontwerpen worden deze tegeltjes moeiteloos vertaald naar een hedendaags interieur. Vandaag zien we ze weer overal opduiken in keukens, badkamers, op muren en koertjes.
Toonaangevende tegelfabrikanten schuiven deze zeshoekige tegel als dé heersende trend naar voren. Naast een unieke look met een sterke persoonlijkheid ben je met deze tegel dus ook volledig up to date. Mooi meegenomen!

Naast uitstraling en karakter voeg je hiermee een extra dimensie toe. Eenvoudige ruimtes komen zo weer tot leven en krijgen meer diepte. De harmonieuze motieven zorgen voor een gezellige en rustgevende sfeer. Is dit niet exact wat we verwachten van onze woning?

Ook is het een originele manier om grote ruimtes op te delen. Wie in een loft woont, kan zo bijvoorbeeld een subtiele overgang creëren van de keuken naar de woonkamer. Saaie muren worden omgetoverd tot ware pronkstukken. Wil je de sfeer van een Spaanse haciënda creëren op je terras, dan ben je hiermee goed op weg!

Ze komen extra tot hun recht in combinatie met authentieke materialen zoals hout of natuursteen. Je vindt ze in verschillende formaten, kleuren en motieven. Vaak worden ook grote met kleinere tegels gecombineerd. The sky is the limit, de mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien zijn ze makkelijk in onderhoud en zijn ze weerbaar tegen krassen en slijtage. Morsen is dus toegelaten!

Wie helemaal in to mixen en matchen is, zal zich hiermee kunnen uitleven. Nu nog een goede vakman met een vaste hand vinden!

Foto’s © : Gardenweb / Pinterest

Delen