Zo’n trapleuning heb je nog nooit gezien

Share.

Melissa Marks en Vicente Caride, twee creatieve professionals, hebben een wel heel bijzondere trapleuning in hun loft staan!

Aangezien hun loft tegelijk ook dienst doet als atelier waar ze werken, was het even nadenken hoe ze professionele en privé activiteiten konden afscheiden van elkaar zonder het gevoel van een open ruimte, een loft, te verliezen. De oplossing werd een reeks grote schuifwanden die dienst doen als tentoonstellingswanden maar ook eenvoudig verschillende gebieden (atelier, bureau, woonkamer,..) kunnen verbergen of tonen wanneer nodig.

Natuurlijk kan een woning van een creatief duo niet zonder een eyecatcher! En die is er te zien in de vorm van een trapleuning. Samen met Sean Kenney, een  professioneel erkende LEGO-bouwer, hebben ze de trapleuning gemaakt met niet minder dan 20.000 LEGO-blokjes… Een origineel detail!

Auteur: HS – Bron & foto’s: i-beamdesign.com

Share.

1 Comment

  1. hela,ik ben grote fan van Michel Rynold die met reciclage machtige huizen bouwd, IN MEXICO.ENZ.ik vind Uw loft formidabel mooj,proficiat.

Leave A Reply