Geen boomhut maar een boomhuis

Share.

Lynn, interieurontwerpster, heeft altijd al gedroomd van een eigen boomhut. Zodra ze de kans kreeg, heeft ze die droom dan ook waargemaakt. En hoe…

De boomhut werd volledig opgetrokken uit gerecycleerde materialen. Daarbij zit bijvoorbeeld ook hout afkomstig van een oude schuur die werd vernield door een tornado. De ramen zijn dan weer gerecupereerd uit oude huizen en zelfs een oude kerk. Het eindresultaat mag er gerust zijn. Die glijbaan is sowieso een voltreffer voor de kinderen. Al zullen de volwassenen het stiekem even leuk vinden. Haar 83 jarige grootmoeder in ieder geval wel, want zij heeft er alvast gebruik van gemaakt.

Een boomhut kan je het eigenlijk niet meer noemen; een boomhuis dekt de lading een stuk beter in dit geval.

Auteur: HS – Bron & foto’s: Lynne Knowlton

 

Share.