5 originele tv-meubels

Share.

Nu het ‘s avonds snel donker is, kruipen we al eens sneller voor de televisie. Leuk en gezellig. Maar hoe zit het met dat meubelstuk waarop je televisie staat? Ziet dat er ook even leuk uit of is het voor verbetering vatbaar?

Er zijn eigenlijk maar twee mogelijkheden om je televisie toestel te plaatsen. Je kan het aan de muur bevestigen of je kan het op een meubelstuk zetten. Dat meubel mag er dan ook best goed uitzien. Het heeft niet alleen als doel om de televisie op te zetten, het moet ook de rommelige kabels wat uit het zicht houden. Maar zo’n meubel kan ook snel een pak geld kosten natuurlijk. Geen probleem! Mits wat creativiteit kan je voor weinig tot geen geld zelf ook zo een mooi, origineel, uniek en voor jou perfect tv-meubel maken.

Hieronder kan je een aantal mooie voorbeelden vinden die je misschien wel kunnen inspireren.

Wie op zoek is naar een meubel dat mooi past bij een eerder landelijk interieur, zal dit waarschijnlijk een mooie optie vinden. (Bron: Craftsman Drive)

Dit meubel had origineel geen deurtjes, maar de eigenaar heeft met behulp van eenvoudige materialen (karton, inpakpapier) zelf deurtjes voorzien om alles netjes op te bergen. (Bron: Wattlebird)

Of wat denk je van een tv-meubel, gemaakt met een houten palet? (Bron: Funky Junk Interiors)

Dit is dan weer een leuk alternatief voor de artiesten of kunstliefhebbers onder ons! (Bron: House & Home)

Stijlvol: een meubel dat de vorm heeft van een vaas. Bloom is van binnen hol, waardoor alle lelijke draden netjes weggewerkt kunnen worden. (Bron: Leon Van Zanten)

Op zoek naar manieren om die lelijke kabels weg te werken? Dan moet je eens een kijkje nemen op deze pagina: 8 originele manieren om je kabels weg te werken.

Er zijn trouwens ook nog andere manieren om je televisie een plek te geven in je (woon)kamer. Misschien wil je het toestel net minder prominent aanwezig te laten zijn in je interieur? Dat kan natuurlijk ook. Kijk maar even op deze pagina voor wat inspiratie.

Auteur: HS

 

Share.