5 droomwoningen aan de kust

Share.

Een feestdag en een prachtige zomerdag! Meer heb je niet nodig om te vertrekken richting onze Belgische kust. Maar wat als je die files en het wachten kan vermijden door zelf in het uiterste West-Vlaanderen te wonen? Wij doken alvast in het verfrissende kustaanbod op Zimmo!

1. Vakantieuitzicht

In heel wat hotels betaal je een ruim surplus voor een frontaal zeezicht, maar in dit heerlijke penthouse in Oostende geniet je elke dag van een eigen, fenomenale uitzicht. En lang moet je ook niet lopen om het zand tussen je tenen te voelen, want je ligt meteen aan de Oostendse dijk!

2. Groen aan het strand

Zowel fan van de kust als de Ardennen? Goed nieuws! In Knokke-Heist heb je namelijk een erg mooie rustieke villa in een groene omgeving. De rustige omgeving nodigt ook meteen uit om te gaan wandelen. Zo kan je in geen tijd een ijsje eten aan het strand, zwemmen in zee, of een Pokémon vangen.

3. Boerderij aan zee

En net zoals dat vleugje Ardennen, is ook het brengen van dat echte platteland naar de kust prachtig! Zo kan je in Zuienkerke in een traditionele boerderij wonen. Binnenin is die échte boerderijstijl gecombineerd met een trendy design. Dieren – om op je gigantische landgoed te laten rondlopen – zijn helaas niet inbegrepen.

4. Hip en trendy in de duinen

Een hip appartement met vier slaapkamers, op een zeezuchtje van het water. Meer heb je denk ik niet nodig. Als het binnenin dan ook nog eens prachtig is afgewerkt, kan je dagelijks genieten van optimaal comfort aan onze Belgische kust. Zo heb je de luxe van vakantie gewoon thuis, onder andere in je eigen sauna in Koksijde. 😉

5. Absolute luxe aan de kust

De laatste in ons rijtje is echt een pareltje. 5 slaapkamers, een ruime living, een schitterende keuken en een gigantische tuin. Het heeft haast niet de indruk dat je aan de kust woont. En toch woon je op een boogscheut van de sprankelende zeedijk van Knokke-Heist, waar je altijd terecht kan om een wafel of een ijsje. En ben je niet dol op het zand? Dan kan je altijd zwemmen in je eigen binnenzwembad. Have fun!

In dezelfde categorie verschenen:

9 zomerse woningen waardoor je niet meer op vakantie hoeft
De 10 mooiste kastelen van Vlaanderen

Share.

Leave A Reply