Wow! Dit is het nieuwste miljoenenpenthouse van Justin Bieber!

Share.

Hij werd al gespot in de lokale Albert Heijn samen met DJ-ster Martin Garrix en voetbalde met enkele jongens uit de buurt op een pleintje. Maar niemand kon op dat moment voorspellen dat Justin Bieber ook op zoek was naar een woning in Amsterdam. De wereldster liet zich bij onze noorderburen al regelmatig opmerken in het straatbeeld en de Nederlandse fans -en wij ook- van Biebs kunnen opnieuw dromen, want hun idool kocht zonet een hyperdeluxe appartement in hartje Amsterdam!

Skyline Amsterdam

En denk je dat een topartiest als Justin Bieber kiest voor een buitenwijk vol luxevilla’s? Neen hoor! De Canadees kocht een dakappartement -met een ruim terras dat een prachtig uitzicht geniet- aan de Dam, een plein pal in het centrum van de Nederlandse hoofdstad waar ook het Koninklijk Paleis, de Nieuwe Kerk, Madame Tussauds en het Nationaal Monument staan!

Keuzestress in de woonkamer

Oh ja, prijskaartje? 24,5 miljoen euro, maar dat is uiteraard peanuts voor de popster. Het lijkt overigens een hallucinant bedrag, ware het niet dat je echt een hypermodern penthouse ervoor terugkrijgt. Met een woonoppervlakte van meer dan 1000 vierkante meter is het voor Bieber voortaan keuzestress in welke van zijn woonkamers hij even tot rust komt. De kamers zijn verdeeld over drie verdiepingen, want jawel, het is een triplex voor Biebs, inclusief de hoogste verdieping met een uitzicht over de skyline van Amsterdam.

Koken in de keuken(s)

Oké, we denken niet dat Justin Bieber zelf voor de kookpotten zal staan. Maar goed, hij gaat zelf ook zijn inkopen doen – nietwaar Albert Heijn? 😉 – dus is het best mogelijk dat hij zelf een stamppot boerenkool maakt. De vraag is nog enkel: in welke keuken gaat hij dat precies doen? Afhankelijk van zijn humeur die dag kan hij kiezen tussen een lichte of een donkere keuken!

Etenstijd!

En waar gaat hij eten? Wel, de nieuwbakken eigenaar van de bovenste verdiepingen van DAM3 heeft opnieuw ruime keuze om te gaan eten. En zoals je zelf ziet, zijn de tafels groot genoeg om zijn hele crew en vriendenkring uit te nodigen!

Slaapwel!

Heel wat tienermeisjes hebben een poster van Justin Bieber boven hun bed hangen, maar hoe zien de slaapvertrekken van de Canadees er zelf uit? Wel, het penthouse heeft maar liefst 7 slaapkamers, waardoor hij ze ‘s avonds ook maar voor het uitkiezen heeft. Zodoende kan hij dus al zijn vrienden uitnodigen voor een sleepover. Go ahead en nodig jezelf ook eens uit! 😉

Relax, take it easy!

Dat zou Bieber ook zeggen als hij na een lange dag rondlopen in de Nederlandse hoofdstad onderuit kan zakken in een warm bad. In de 3 badkamers van de vedette bevinden zich onder meer 2 jacuzzi’s, een stoomcabine, 3 ligbaden en 3 douches. Kortom, je bent meteen een ander persoon na een bezoek aan zijn badkamers!

En als dat nog niet voldoende is, ligt Grand Hotel Krasnapolsky vlakbij. De inwoners van DAM3, het gebouw waar Biebs zijn nieuwe stulpje vond, genieten mee van de services het vijfsterrenhotel. Zo kan Bieber mee genieten van onder meer zeven dagen per week een conciërge in het pand, de valet parking, een privé butler service, schoonmaakdiensten en catering-faciliteiten. Laten we dus hopen dat dat betekent dat de wereldster in de toekomst ook vaker richting de Benelux trekt! 🙂

Bron en foto’s: Funda

In dezelfde reeks verschenen:

Share.

Leave A Reply