Hout stapelen voor de winter? Dat doe je zo!

Delen

Hoewel we nog aangenaam weer hebben voor de tijd van het jaar, moeten we stilaan richting de winter kijken. De ver-van-mijn-bedshow komt dichterbij en dan moeten we misschien toch al een beetje voorbereidingen gaan treffen om ons warm te gaan houden.

Kachelwarmte

Heel wat mensen onder ons trachten zich te verwarmen aan een geplaatste houtkachel. En wat is er dan belangrijk in dit verhaal? Juist, hout. Los van het feit dat je uiteraard een gigantische voorraad moet inslaan om de hele winter mee door te komen, is het dan ook creatief kunnen stapelen van het hout een kunst.

Wel, mocht je plannen hebben om een creatieve richting in te slaan, dan kunnen we alvast inspireren! Deze helden wisten met hun stapel hout alvast verrassend uit de hoek te komen!

Dierenliefde

Altijd al een dierenfanaat geweest? Dan kan je dit doortrekken naar je stapelkunsten. Zo kan ‘gemakkelijk’ een vis, een uil of zelfs een everzwijn in je tuin stapelen!

Veel geduld

Dat heb je zeker nodig om onderstaande constructies te maken, want wat als er één houtblok naar beneden dondert? Juist, al de rest volgt. Met de nodige precisie van een spelletje Yenga kan je perfect een spiraalvormige houten toren maken. Of wat dacht je van een bol of een heus kunstwerk? Keuze te over! 😉

Kunstenaar stapelaar

Net wanneer je dacht dat je met de kruiwagen of de spiraalvormige toren alles al had gezien, kan je -uiteraard- nog een stapje verder! Je kan het zo gek niet bedenken, of je kan het stapelen. En wie weet overnacht jij binnenkort in je eigen stapel houtblokken? Let wel op dat je stapel stevig genoeg is!

Laat je inspireren door deze creaties en stuur ons gerust een foto van jullie kunstwerken door!

Bron: Boredpanda

Delen