Haal rust in huis: woningen met binnenvijvers

Delen

Indoor vijvers of watertuinen zijn ontstaan vanuit een oude Oosterse filosofie die zijn weg heeft gevonden naar onze Westerse wereld. Het rustgevende geluid van stromend water staat synoniem voor rust en welzijn, al is het esthetische aspect zeker en vast ook een reden waarom we ze hier terugvinden.

Zo’n binnenvijver met vissen en planten zal je interieur een heel andere sfeer geven en trekt zeker en vast de aandacht. Mocht je nog ergens wat ruimte hebben waar je niet meteen mee weet wat te doen… Hieronder al een aantal prachtige voorbeelden!

Naast de weelderige pracht in je woonkamer heb je nog een groot voordeel. Je kan 12 maanden per jaar ten volle genieten van je vijver, waterplanten en vissen incluis! Vermits je in huis nooit onder het vriespunt gaat, zal ook je binnenvijver een heel jaar lang aangenaam op temperatuur zijn!

Nu denk je wellicht: een bombastische vijver zoals in de tuin of zoals op de hoofdfoto van dit artikel. Moet dit nu echt? Neen hoor! Je hebt vijvers in alle maten en vormen, dus voor ieder van ons is er een oplossing! Een vijver tegen je muur? Het kan! Naast je bad? Erg leuk! Voor ieder wat wils, daarom is een bezoek aan een gespecialiseerd bedrijf een aanrader. Zij weten voor elke situatie dé oplossing.

Veel plezier!

Bron: Home Designing

Delen