Plaats zelf eens een compacte studio in het bos

Share.

Heb je even genoeg van alle drukte? Deze Garden House van In.It.Studios is een compacte woonst, perfect om je alleen of samen met wat vrienden in weg te trekken in de bossen.

1. Duurzaam hout tegen weer en wind

De studio met 1 slaapkamer is gebouwd met duurzaam hout en een dak van de sedumplant en staat in Slough, Groot-Brittannie. Maar is dus ook zelf te bestellen en te plaatsen via In.It.Studios als jullie hem zelf ook willen!

De studio is ongeveer 40m2 klein. Alle houten constructies, ramen en deurkaders zijn FSC en PEFC gecertificeerd. De schuimisolatie (met thermoreflecterend membraan) en de dubbele beglazing zorgen voor een efficiënte isolatie voor warmte, koude en vocht. De buitenkant is in Western Red cederhout, is duurzaam en heeft geen vochtbehandeling nodig.

2. Verplaatsbare studio

De hoogkwalitatieve muur, plafond en vloer zijn allemaal prefab en worden ter plekke gemonteerd. De studio wordt gebouwd op een betonnen plintsysteem van Swift, en zou dus indien nodig gemakkelijk uit zijn fundering kunnen gehaald worden om te verplaatsen.

Het vrijdragende dak tenslotte voorziet bescherming tegen zon en weersomstandigheden. Het dak van de sedumplant zorgt voor isolatie en het absorberen van regenwater.

De huizen zijn te verkrijgen in verschillende groottes. De prijzen starten rond de 20.000 euro. Zou jij alvast in het bos willen wonen? Meer leuke voorbeelden vind je hieronder!

Auteur: PJG
Bron:  Inhabit

Share.