Zijn dit de mooiste garages ter wereld?

Share.

Een garage is meestal de plek waar je simpelweg na een drukke dag je auto kan stallen. Meestal toch, want na verloop van tijd is er zo weinig plek omdat je die garage toch kan aanzien als bergruimte. Nu je wellicht denkt aan jouw garage, is het tijd om eens te kijken naar de mooiste garages ter wereld. Kwijl Droom je even mee bij de volgende voorbeelden?

Inspirerend indoor

Iedereen kent wel een traditionele garage. Ofwel heb je eentje die losstaat van je huis -al dan niet een eindje weg-, ofwel heb je er eentje die in je huis zelf verwerkt zit. Die alomgekende garages kunnen ook to-the-next-level gebracht worden! Zo kan je je garage versieren met behangpapier met autootjes, een pooltafel installeren, een glazen dak plaatsen om te kunnen genieten vanop je terras of simpelweg een hyperdeluxe garage bouwen voor al je bollides. Helaas zijn de auto’s in kwestie niet inbegrepen, maar het is de gedachte die telt. 🙂

Ongelooflijk outdoor

Een garage die losstaat van je huis hoeft niet per se een typische box te zijn, maar kan je -verwerkt in je tuinomgeving- ombouwen tot paradepaardje! Of wat dacht je van een hippe carport? In de Gazebox links vind je zelfs een multifunctionele carport die je kan sluiten bij extreme weersomstandigheden en openen om te gebruiken als overdekt terras. De onderste carport is dan weer de energiebron van de woning. Wil je geen zonnepanelen op het dak van je woning, dan kan een carport soelaas bieden.

Auto in huis!

Hoewel je tegen kinderen zegt dat je niet mag voetballen in huis, zijn er heel wat volwassen die toch hun speelgoed centraal in de woning plaatsen. Een auto in je living, je eetkamer, je lounge met zicht op je terras of zelfs je slaapkamer? Alles kan!

Ondergronds

Duffe openbare parkeergarages kennen we allemaal, maar wat als je met je eigen garage in een onderliggend niveau iets meer doet dan de gemiddelde handige harry? Zo kan je je auto op een platform parkeren dat je wagen nadien zelf naar je parking laat zakken of wie weet kan je net zoals in de foto hieronder je tennisveld -voor de happy few onder ons- verbouwen zodat deze dienst kan doen als ondergrondse inrit. Wie je het gewoon wil houden, dan kan je gaan voor een strakke garage, zoals de linkse foto hieronder. Hoewel, deze woning zou toebehoren aan de Duitse voetbalster Mesut Özil van Arsenal.

Op het dak

Als laatste gaan we het dak op! Deze eigenaars hadden het snel begrepen toen ze hun woning op een bergflank bouwden. Handig parkeren zat er niet in, dus besloten ze ook het dak zo functioneel mogelijk te maken. En kijk eens aan, de dakparking stond er!

Voor welke mogelijkheid zou jij kiezen?

Auteur: YM

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Mooiste Badkamers Ter Wereld | Aliascg.com

Leave A Reply