Een boomhut met een ontroerend verhaal

Share.

Je hebt twee soorten mensen: mensen die ooit een boomhut hadden toen ze klein waren én mensen die er altijd al over hebben gedroomd om een boomhut te hebben. Bij Tereasa en David is de droom uiteindelijk werkelijkheid geworden. Al zit er ook wel een mooi verhaal achter.

Waar het allemaal begon…

Het begint allemaal wanneer Tereasa en David een eigendom kopen waarop in het midden van het terrein een mooie, oude boom (een iep) stond. Tom, de vader van Tereasa, hing een schommel aan één van de takken. Jammer genoeg ging het er een jaar later een pak minder vrolijk aan toe nadat Tom overleed. Niet veel later stierf ook de boom af nadat die getroffen was door de zeer besmettelijk iepenziekte.

Herinnering

Iedereen was er het hart van in dat met de boom ook een herinnering aan Tom zou verdwijnen. Na grondig onderzoek bleek echter dat de stam en enkele stevige takken toch stevig genoeg waren en konden behouden blijven. Hun droom om ooit een boomhut te bouwen kwam nu in een stroomversnelling: de boom vormde namelijk de perfecte basis voor dit project.

Aanvankelijk zou het een typische boomhut worden, maar het enthousiasme van de bouwers was zo groot dat het eerder een klein huis werd dan een eenvoudige boomhut. Het resultaat van met man en macht gedurende een jaar werken, resulteerde in een bouwwerk met drie verdiepingen. Onderaan werd een overdekt terras gemaakt, daarboven bevindt zich de leefruimte en op de derde en hoogste verdieping zijn 2 slaapruimtes voorzien. De schommel die Tom ooit had opgehangen wiegt nog steeds zachtjes in de wind…

Kijk binnen in dit pareltje!

Foto’s: Pinterest

Share.

Leave A Reply