Een stijlvolle manier om je TV te verbergen

Delen

Bijna iedereen heeft wel een televisie staan in de living. En door de jaren heen zijn ze er niet kleiner op geworden, integendeel. Curved tv’s, ultra-HD en 4K-toestanden worden zo groot dat heel wat mensen naar de winkel snellen voor een nieuw tv-meubel. Vroeger kocht men een tv in functie van het meubel waar het op of in stond, maar dat is verleden tijd!

Harmonie

Gelukkig zijn de tv’s nu wel een pak dunner en mooier (alhoewel zo’n retro toestel ook wel iets heeft natuurlijk). Om het toestel perfect te integreren in het interieur kan je het probleemloos ophangen aan de muur en combineren met fotokaders of kunstwerken. Maar je kan het ook ophangen aan een donkere muur.

‘Weg ermee!’

Of je kan het simpelweg verbergen! Nu ja, een tv van gemiddeld een meter breed (diagonaal) schuif je niet zomaar ergens tussen. Om dan toch vrede te nemen met je ‘veel te grote’ tv, kan je hem subtiel verwerken tussen een leuke decoratieve muur. Zo is het leuk om de televisie te omkaderen met de allermooiste herinneringen!

Echt weg

Misschien stoort het je wel dat een gezellige woning wordt verstoord door een bombastische televisie? Geen nood, je kan ze perfect ‘laten verdwijnen’.

Foto’s: Pinterest

Delen