Verblijf in George Michaels prachtige strandhuis

Delen

Vorige Kerstmis nam de wereld onverwachts afscheid van wereldster George Michael. Fans van de Brit met Griekse roots kunnen als laatste eerbetoon aan de voormalige zanger van Wham! terecht in zijn prachtige strandhuis aan de Australische westkust. Maar je moet er wel een behoorlijke som voor neertellen …

Vier ruime slaapkamers, vijf badkamers, eetkamers, een ‘media room’ en een prachtig terras met zwembad dat uitkijkt op de Stille Oceaan. Kortom, de Palm Beach Villa is er alvast eentje om in te kaderen. George Michael kocht de woning in 2010 voor een slordige 5,5 miljoen euro na zijn Australische tournee en de woning wordt dus ook na zijn overlijden gebruikt om te verhuren. Wie dus van plan is om op vakantie te gaan in Australië kan nabij Sydney terecht in het huis van één van dé sterren van de jaren ’80. Maar laten we alvast even binnenkijken!

Foto: Contemporyhotels

Foto: Contemporyhotels

Keuken

Uiteraard moet er gekookt worden in een woning die plaats biedt voor 8 volwassenen. De moderne, marmeren keuken is voorzien van alles wat je maar nodig hebt. Je kan meteen aan tafel en geniet er -behalve van het eten- ook een prachtig uitzicht. De sfeerverlichting doet je ‘s avonds, in combinatie met de zonsondergang, helemaal wegdromen.

Slaapkamer(s)

Slapen in een heerlijk kingsize bed en opstaan met een prachtig uitzicht? Dat kan in de Palm Beach Villa. Elke slaapkamer is voorzien van de nodige comfort en wakker worden doe je met een stralend zonnetje en de Stille Oceaan. Lig je op de gelijksvloer, stap je al meteen je tuin in. Een beter begin van de dag bestaat er niet!

Woonkamer

Wil je ontspannen of ‘s avonds gezellig samenzitten? Dat kan altijd in de woonkamer(s). Zo heb je een warm ingerichte kamer op de gelijkvloers, voorzien van een open haard. Boven heb je dan weer een prachtig salon met eetplaats dat eveneens een subliem uitzicht verschaft.

Terras

En wat zou een strak afgewerkt strandhuis zijn zonder een terras en zwembad? Juist ja, vanuit je verwarmde plonsbad geniet je opnieuw van al het pracht en praal in de omgeving. In de tuin kan je genieten van een heerlijke cocktail op het terras of een traditionele barbecue houden. Een lounge/woonruimte nabij het terras kan ook dienen om helemaal tot rust te komen Down Under.

Ook geïnteresseerd om Sydney en George Michaels woning te ontdekken? Een weekje tijdens de kerstdagen -zomer in Australië- kost je een stevige 19.200 euro voor acht personen. Tijdens onze zomermaanden kom je er met 8.000 euro iets goedkoper vanaf.

Bron: Contemporyhotels.

Kijk ook binnen bij deze sterren:

Delen