Robbie Williams verlaat deze prachtige villa

Delen

Alle hens aan dek! Robbie Williams heeft zich weer laten horen op de vastgoedmarkt. De wereldster, die bekend werd met Take That, verkoopt na vijftien jaar lief en leed zijn fenomenale villa in Beverly Hills, een stad vlakbij Los Angeles, Californië. Hij laat zijn huissleutels achter voor DJ Khaled, een hiphop-producer die een slordige 9,2 miljoen euro overschrijft op Williams’ rekening.

Tijd om nog een laatste keertje binnen te kijken in het sublieme optrekje van de nummer één entertainer!

Welkom in Beverly Hills!

Alleen omwille van de postcode zou je willen wonen in het optrekje van Robbie Williams. De post komt/kwam namelijk binnen op 90210, je weet wel, van de populaire tv-serie. Als we aanbellen ten huize van de wereldster, wachten we aan de poort met een fantastisch landhuis voor ons. Binnenkomend heb je meteen een ruime inkomhal met een fraaie trap, waar je je meteen welkom voelt.

Wonderen in de woonkamer(s)

Met een landgoed van bijna 10.000 vierkante meter was het uiteraard een koud kunstje om meerdere woonkamers neer te poten. Dat was al het geval toen Williams de woning in 2001 voor zo’n 5,1 miljoen euro kocht. Vijftien jaar later vangt hij 9,2 miljoen euro. Een mooie winstmarge, hoewel zijn vraagprijs van 11 miljoen euro uiteindelijk niet binnenrijft. Al zal de legendarische popster er misschien niet helemaal om rouwen.

Rusten met uitzicht

Daarnaast heb je ook nog woonkamers die uitgeven op de tuin, waar we later op terugkomen. Het is dus zo dat Williams af en toe de voetjes omhoog kan leggen met zijn tuin als uitzicht. Als dat dan ook nog eens een uitzicht heeft over Los Angeles is dat uiteraard mooi meegenomen.

Kokkerellen in de keuken

Hoewel de Britse keuken -waarin Robbie Williams is opgegroeid- misschien niet de meest verfijnde is, is zijn keuken dat uiteraard wel. Een hypermoderne keuken mocht dan ook niet ontbreken en is wellicht over de jaren vernieuwd. Nieuwe eigenaar DJ Khaled kan er maar wel bij varen.

Snoozen in de slaapkamers

Elke dag een andere slaapkamer? Het kan, want Robbie heeft maar liefst keuze tussen zeven stuks. Al zal hij wel zijn voorkeur hebben gehad voor de master bedroom, vermits deze zich naast zijn muziekstudio bevindt. En in diezelfde stuks zijn menig wereldhits verschenen. Alleen daarom zou het al cultureel erfgoed mogen worden.

Dartelen in de dressing

Ik denk dat het wel ieders droom is om een dressing te hebben met al onze pracht en pralen. Uiteraard kan dat niet ontbreken bij een muzikant, laat staan dat er ergens in Beverly Hills een woning zou zijn zonder dressing. De popzanger kon dus niet achterblijven en gezien zijn gigantische wereldtournees is een ruime dressing best te begrijpen.

Baden in de badkamer

Eén van de elf (!) badkamers ten huize Williams! Is de ene tropische regendouche niet voldoende, dan kan hij even later toch nog relaxen in een bubbelbad. Hoe zouden we zelf zijn? 🙂

Terrasje doen in LA

Waarom een terrasje doen in het prachtige Los Angeles als je zo’n gezellige buitenplaats hebt in je tuin? Oké, we geven toe dat we maar al te graag een (Belgisch) pintje willen dringen in het zonovergoten LA, maar als je kijkt naar het uitzicht op het terras van Robbie Williams hoeven we niet eens de stad in te duiken.

Fitnessen maar

Hoe komt het dat sommige wereldsterren er op iets oudere leeftijd nog steeds scherp uitzien? Wel, als je een fitnesszaal hebt zoals Robbie Williams kan dat allemaal. Kwestie van fit een heel concert uit te houden. 😉

Tot slot, de prachtige tuin

En hoe kan je tot slot nog beter de batterijen opladen dan in zo’n prachtige tuin, met een zwembad met waterval en een glijbaan voor de kinderen. Op heerlijke zomeravonden bestaat de kans dat Williams een heerlijke steak grill in de tuin. Architecten ontwierpen namelijk een ingebouwde barbecue met alles erop en eraan.

Maar na vijftien jaar houdt Robbie het hier voor bekeken en zoekt hij andere oorden op. Lang hoeft hij alvast niet te rouwen, want zijn nieuwe stulp is mogelijk nog spectaculairder. De superster tikte voor maar liefst 30 miljoen euro een optrekje van 24.000 vierkante meter op de kop. Het nieuwe huis van de zanger telt tien slaapkamers en 22 badkamers, een fitnessruimte, tennisbaan en zwembad. Ideaal om uit te rusten van zijn Heavy Entertainment-tournee, die ook in België halt houdt op 8 juli 2017. Juist, Robbie Williams speelt dan de wei van Werchter Boutique helemaal plat.

Delen