Hier skiën en verblijven de sterren!

Delen

De krokusvakantie staat voor de deur en voor velen onder ons is dat hét signaal om richting de sneeuw te trekken. Je kan een weekje verblijven in een skioord of je kan je vaste stek gewoon kopen. Mocht je dus nog ergens een matras met geld hebben, dan woon je binnenkort in het resort van Leonardo DiCaprio, David Beckham of Madonna! In deze zes resorts kan je alvast terecht voor veel celebrity- en sneeuwplezier!

1. Verbier, Zwitserland

Beginnen doen we in Zwitserland, waar je in het ware skioord Verbier terecht kan in een gloednieuwe chalet met vier slaapkamers. Vanaf het balkon met jacuzzi heb je een adembenemend zicht over de bergen. Ben je liever binnen, dan kan je je verwarmen aan een geweldige open haard. Kortom, in deze chalet zal je je wel als een VIP voelen, zeker wanneer muzikanten Ronan Keating, Madonna en James Blunt eventueel over de vloer kunnen komen. Oh ja, prijskaartje: 5 miljoen euro!

2. Courchevel, Frankrijk

Courchevel in Frankrijk lijkt wel de plek voor de absolute rijken der aarde. Voetbalgiganten David Beckham en miljardair Roman Abramovich staan er geregeld op de latten. Ook Britse royals William en Kate kunnen je naaste buren worden in deze prachtige, houten chalet met open haard, jacuzzi en 5 slaapkamers. Met zijn 4,3 miljoen euro is het net iets goedkoper dan in Verbier.

3. Canyons Resort, Amerika

Slechts één keer trekken we de plas over, maar dan doen we het meteen goed. Een waanzinnige droomchalet waar je 360° rond kan kijken en wat voor omgeving. Daarvoor kan je terecht in het Amerikaanse Canyons Resort. Een woonoppervlakte van 830 m², een grondoppervlakte van 4.429 m², 10 badkamers en 7 slaapkamers. En dat in de omgeving waar Justin Bieber, Will Smith en Taylor Swift regelmatig de bergen afdalen. De kostprijs van 7,5 miljoen euro moet je er wel bijnemen.

4. Méribel, Frankrijk

Iets ‘goedkoper’ vind je een prachtige bergwoning in Méribel. Voor 2,8 miljoen euro lig je vlakbij het legendarische Méribel skioord. En mocht je denken dat een goedkoper oord geen sterren aantrekt, dan ben je verkeerd. Popsterren Natalie Imbruglia en Sophie Ellis-Bextor komen regelmatig skiën en Harry Potter-ster Emma Watson kocht er zelfs een buitenverblijf. Buren met Emma? Wingardium Leviosa!

5. Klosters, Zwitserland

Vlakbij het prestigieuze Davos een eigendom hebben? Dat kan! Je kan namelijk een hotelruimte kopen van maar liefst drie slaap- en badkamers. Daarnaast geniet je van de luxevoordelen van een hotel zoals roomservice, receptie en zwembadgebruik. Jouw plekje in het resort tussen Bono, Leonardo DiCaprio en ‘Bridget Jones’ herself, Renee Zellweger kost je 2,8 miljoen euro.

6. Val-D’Isere, Frankrijk

Geef toe, als je deze prachtige chalet in Val-D’Isere ziet, dan krijg je toch sowieso zin in een heerlijke kaasfondue met je hele familie bij -5° C? En dat treft, want deze gigantische woning heeft maar liefst 12 slaapkamers, verdeeld over 4 verdiepingen, elk genietend van een subliem uitzicht.

En waarom genieten van het uitzicht als ook het interieur om duimen en vingers van af te likken is. Nu je het zegt, in Val-D’Isere kan je regelmatig Jamie Oliver zien skiën. Misschien kan hij ook voor de kaasfondue zorgen? 😉 Oh ja, interesseerden kunnen er terecht voor 6,5 miljoen euro!

In welk resort zou jij je droomhuisje willen?

Bron: Rightmove

Delen