Dit kan je voor 700 euro huren in Vlaanderen

Delen

Je denkt er misschien over na om een huis of appartement te huren. Eén van de grote factoren die er dan bij komt kijken, is het budget. Vaak wil je namelijk huren om een extraatje te kunnen sparen. Daarom zoek je dus zoveel mogelijk comfort, voor zo weinig mogelijk maandelijkse lasten. Wij gingen met een maandelijks budget van 700 euro op zoek op Zimmo!

Opgelet: de (extra) maandelijkse lasten zijn in onderstaande voorbeelden niet inbegrepen!

West-Vlaanderen

Beginnen doen we in West-Vlaanderen, waar je voor 700 euro per maand terecht kan in een hip penthouse in Kortrijk. Vanop de zevende verdieping heb je een fraai zicht over de stad en met zijn twee slaapkamers en 95 m² woonoppervlakte is het ruim genoeg voor een klein gezin.

In dezelfde provincie vind je dan weer een ruime woning met vier slaapkamers voor slechts 650 euro. Een alleenstaand huis met veel plek rondom en ruime kamers, die vind je in Ruddervoorde!

Oost-Vlaanderen

Ook in de provincie Oost-Vlaanderen vind je onder de 700 euro een alleenstaand huis. Deze leuke bungalow telt – naast een woonoppervlakte van 103 m² – 362 m² aan grondoppervlakte, waardoor je in Laarne toch nog beschikt over een rustige tuin. Kostprijs? 695 euro

Iets goedkoper, maar wel iets kleiner, vind je in provinciehoofdstad Gent. Voor 680 euro zit je in een gezellig appartement in het centrum van de stad. In de woning vind je nog oude toetsen terug, gecombineerd met een moderne inrichting. Met 80 m² heb je wel ruim minder woonoppervlakte dan in Ruddervoorde, maar je zit dan wel pal in het centrum van Gent.

Antwerpen

Ook in de provincie Antwerpen kan je terecht in een alleenstaande woning. Sterker nog, wist je dat je er ook een grond van meer dan 11 are bij krijgt? Deze open bebouwing met drie slaapkamers vind je in Morkhoven voor 700 euro.

Een gloednieuw duplexappartement met 2 slaapkamers en 113 m² woonoppervlakte? Dat kan je in de provincie Antwerpen toch onmogelijk vinden? Toch wel! Voor 680 euro ben je zoet in Weelde, nabij de grens met Nederland.

Limburg

Ook in de meest oostelijke provincie van Vlaanderen vind je appartementen voor minder dan 700 euro. Enkele vierkante meters kleiner dan in Weelde kan je in Sint-Truiden terecht in een prachtig appartement. Voor 650 euro kan jij je settelen in een rustige straat in het centrum van de Limburgse gemeente. Geniet jij binnenkort van de zon in je ruime woonkamer?

Iets noordelijker in provinciehoofdstad Hasselt vind je voor een iets duurder budget een veel kleinere woning dan in Sint-Truiden. Wil dat zeggen dat dat meteen weggestreept moet worden? Zeker niet, want dit appartement werd recentelijk gerenoveerd met de meest nieuwe materialen. Kostprijs? 695 euro per maand.

Vlaams-Brabant

Ten slotte gaan we naar Vlaams-Brabant, dat met de nabijheid van Brussel iets duurder uitvalt dan de andere Vlaamse provincies. En toch kan je ook hier een degelijke woning vinden onder de 700 euro. Dit nieuwbouwappartement in Diest is nog in de afwerkingsfase, maar je kan je plek nu al veilig stellen! Maandelijks moet je hier 630 euro neertellen.

Dichter bij Brussel vinden we onze heil in Strombeek-Bever. Daar vind je een appartement dat gebouwd werd in 1960, maar recentelijk gerenoveerd werd. Met 63 m² lijkt het appartement -omwille van de keuken- niet groot, maar toch is het ruim genoeg om met z’n tweeën te wonen. Je telt voor deze woning maandelijks 650 euro neer.

Wil je een heel overzicht van de huurwoningen onder de 700 euro? Deze vind je hier! Benieuwd wat er vorig jaar voor deze prijs te vinden was? Ontdek het hier.

Delen