6 huizen met spectaculaire tuinen!

Delen

Een Belg met een baksteen in de maag denkt wellicht aan ruim wonen. En daarbij mogen we wel verder denken dan louter een gigantisch huis. Want wat heb je aan een kasteel, zonder tuin? Je wil namelijk van het eerste zonnestraaltje kunnen genieten in een prachtige tuin. Vind je zo’n huizen ook in België? Wij gingen op jacht naar de spectaculairste tuinen op Zimmo!

Opgelet: deze woningen stonden op moment van publicatie te koop. Felbegeerde woningen kunnen eventueel al een nieuwe eigenaar gevonden hebben! 🙂

Beginnen doen we in de provincie Antwerpen, waar je in Rijkevorsel terecht kan in een fenomenale woning met dito tuin. 7 hectare aan grond en een prachtig meer in je tuin. Qua uitzicht kan het alvast tellen. Neem jij dan ook straks een plons in het water terwijl je nadien op je ruim zonneterras aan tafel plaatsneemt voor een heerlijke barbecue?

Nog in Antwerpen gaan we richting Kapellen. Daar vind je deze waanzinnig grote villa met maar liefst 8 slaapkamers en 5 badkamers, maar het is net de tuin die de aandacht trekt. Met 224 hectare aan grond ben je wel even zoet. Zo kan je een fijne boswandeling maken in je eigen landgoed, een balletje slaan op één van je tennisvelden en verfrissende duik nemen in je zwembad. Zo’n grote oppervlakte nodigt overigens uit voor een ideaal buurtfeest. Nodig ons maar uit! 😉

Ook in het Oost-Vlaamse Lede kan je je als een echte David Goffin of Yanina Wickmayer gedragen. Het tennisveld – met gras – staat voor je klaar. Na een intensief sportmoment kan je tot rust komen in je zwembad, of leg je je neer in een gezellig buitensalon. De woning staat daarnaast in landelijk gebied, dus rust en privacy gegarandeerd.

Altijd al een eigen fontein willen hebben? Dan moet je in het West-Vlaamse Sijsele zijn! Op jouw 14 hectare grond vind je een prachtige woning met een idyllische tuin. Het paradepaardje is dan de prachtige vijver met je eigen -imposante- fontein. Een hapje eten aan de fontein? Dat kan. Tijdens heerlijke zomermaanden kan je genieten van een heerlijke buitenbarbecue. Bij regenweer zorgt een veranda voor de oplossing.

Terug naar de provincie Antwerpen dan maar waar je ook in Bonheiden kan genieten van een zomerse barbecue in deze sublieme villa. Het hoeft dan niet eens prachtig weer te zijn, want je kan gewoon aan tafel schuiven voor een barbecue onder een overdekt terras. Oh ja, mocht het toch iets kouder zijn buiten, het zwembad is verwarmd!

Afsluiten doen we aan het water, althans aan jouw water. Want als je in Mol deze luxueuze villa betrekt, kan je gewoon je tuin inlopen om te genieten van je eigen stukje watersportvijver. En mocht je denken “goh, nu moet ik ook nog investeren in sportmateriaal”, dan ben je mis, want een boot en skies zijn ‘gewoon’ in de prijs inbegrepen. Nadien kan je nog tot rust komen in je buitenjacuzzi of in de lounge van je overdekt terras. Kortom: hier zal je niet snel stressen.

Ongelooflijk dus welke pareltjes te koop staan op Zimmo! Zien wij je snel genieten van één van deze tuinen? Nodig ons dan maar uit voor je house- of tuinwarming!

Delen