Een kasteel… op wielen!

Share.

We hebben al eens een huis op wielen zien voorbijrijden. Maar dit gaat toch nog wat verder: een kasteel op wielen!

Op het eerste zicht zou je denken dat het om een kampeerwagen gaat. Beetje vreemd wat de kleur en het patroon op het koetswerk betreft, maar goed. Sta je echter achter de wagen, dan gaat er heel waarschijnlijk wel een belletje rinkelen: je kan de kampeerwagen volledig openvouwen en zo een kasteel tevoorschijn toveren.

De wagen is perfect legaal om mee rond te rijden zolang de torens, het dak en de muren maar ingeklapt blijven. Maar zodra je geparkeerd staat, beschik je werkelijk over alle comfort en is het bovendien ook een milieuvriendelijke woning. Zo zijn er zonnepanelen voorzien en het regenwater wordt vanaf het dak opgevangen in grote tanks, die onder de wagen zitten.

Kijk ook even mee naar de video. Zo krijg je écht een idee over alle schitterende details (zoals een bad op het dakterras). En voor de fans van mini-huizen, check zeker ook dit huis op wielen.

Foto’s © www.livingbiginatinyhouse.com

Share.