Vind jij de 13 geheime deuren in deze foto’s?

Share.

Klaar voor een beetje mysterie? Vandaag delen we ter inspiratie dertien voorbeelden van geheime toegangsdeuren naar verborgen kamers in huizen, hotels, appartementen en lofts. Ze zorgen voor een tijdelijk ontsnappen aan alles en iedereen. Tot iemand anders de deur vindt, natuurlijk. Misschien inspiratie voor jou als je wat plaatsgebrek hebt in je woning?

1. Het ingebouwde boekenrek

Dit ingebouwde boekenrek kan opengeduwd worden. Achter de geheime muur? Een stille en gezellige leesruimte.

2. De geheime woonkamer

Dit moderne huis heeft ingebouwde witte, pivoterende boekenkasten die eveneens dienst doen als geheime toegangsdeur. Daarachter? Een private woonkamer!

3. De kast in

Je loopt zo voorbij de geheime kamer wanneer de deur gesloten is. Opnieuw is een witte boekenkast de geniepigaard.

4. De vergaderruimte

We merken een trend: boekenkasten zijn ideaal. Deze, in de kantoren van Airbnb in Sydney, is wel echt perfect in de muur ingebouwd. Wie zou denken dat er nog een ruimte achter lag?

5. Slapen achter de kast

Eén van deze boekenrekken in dit Sloveens appartement is niet zoals de rest. De geheime deur leidt naar een verborgen slaapkamer. Ideaal voor wilde… leespleziertjes uiteraard 😉

6. Privacy voor de gasten

Een toegang naar het bureau en de gastenkamer verbergen? Deze grote boekenkast in een moderne Vietnamese woonst doet het met brio!

7. Home office

Sjjt! Belangrijke taak en geen zin om gestoord te worden? Dit groot pivoterende boekenrek is je beste vriend.

8. In de disco!

Deze gigantische decorkast in een Hawaïaans hotel is hermetisch afgesloten. Tot de zon ondergaat, en de feestbeesten buitenkomen. Dan is het groot feest in de bar achter de kast.

9. Verrassing!

Het ziet er misschien als een gewone opslagkast vanuit een Zweedse meubelketen, maar niets is minder waar. Waar zou de deur zitten in deze witte opslagwand?

10. Om rommel te verbergen

De ingebouwde slaapkamerkast verbergt een kleine kamer achter de smalle deur. Ideaal om een verborgen speelkamer in te richten. En leuker, als de kinderen er een boeltje van hebben gemaakt met de LEGO-blokken, dan hoef je niet meteen op te ruimen. Er is toch niemand die het ziet. 😉

11. De ideale oplossing voor een kleine woning

De slaapkamer juist naast de keuken? Matig voor je privacy, natuurlijk. Tenzij je de slaapkamer verbergt door deze opslagrekjes. Gegarandeerd dat je niet gestoord wordt tot je de kamer uit komt.

12. Geen gewone trap!

Gewoon een trappenhal? Dat denk jij. Achter het houten paneel verbergt zich een geheime leeskamer!

13. Werken in alle rust!

In deze moderne loft kan de helft van de witte paneelmuur naar achter geschoven worden om een geheim bureau tevoorschijn te toveren. Rust verzekerd!

Auteur: PJG
Bron & Foto’s: Contemporist

Share.