De 8 meest creatieve werkplekken

Share.

Als iemand die al meer dan twee jaar voornamelijk van thuis uit werkt, kan ik beamen dat onze werkplek wel degelijk heel belangrijk is voor onze inspiratie. En er is iets speciaals aan een persoonlijke werkruimte thuis, waar je enkel begrensd wordt door je eigen verbeelding! Laat je verbeelding vandaag wat te wensen over? Lees dan vooral verder, want we hebben acht prachtige thuisbureaus voor je verzameld!

Vintage kaders, erfstukken, inspirerende boeken en verschillende kunstwerkjes zorgen hier voor een wel heel leuke werkhoek waarin je gegarandeerd productief aan de slag gaat.Ook de knappe bijzetlampen, die ‘s avonds voor een intieme sfeer zorgen, zijn het vermelden waard!

Een grote en stevige houten tafel om creatief op te werken terwijl kleurrijke tassen naast je aan de kapstok hangen? Check! Let ook op de uniforme look van de boekenkast, waarin elk boek met bruin papier werd gekaft.

 

Samenwerken? Dat doe je best in een vrolijke kamer zoals de deze, met blauw tapijt, witte tafel, kleurrijke posters en comfortabele rieten stoelen. De staanlamp past perfect bij de rest van het decor. Wel zien dat jullie elkaar niet te veel afleiden, zo tegenover mekaar. 😉

Liever naast mekaar werken dan tegenover elkaar? Deze twee bureautafels met zwarte en witte stoel naast mekaar zorgen voor een intieme setting waar je toch niet al te veel wordt afgeleid. Kunst, een prikbord en dramatische muren maken van dit “hem en haar” bureau een zalige en inspirerende plek om te werken.

Een valsspelertje! Dit is eigenlijk een bureau op kantoor, met als doel de illusie te creëren van thuis te werken. Lichte kleuren en zachte texturen zorgen voor dat gezellige gevoel van thuis, op locatie dan. Probeer hier maar eens niet weg te dromen naar wijdse oceaanuitzichten. 🙂

Antieke meubels troef in dit bureau. De donkerblauwe muur zorgt voor een warme sfeer en doet de bureaustoelen in caramelkleur nog meer opvallen. Het antieke houten kastje zorgt voor een vleugje ontspanning in de voor de rest formeel ogende werkhoek.

Een antieke schommelstoel en unieke souvenirs en aandenkens zorgen voor een persoonlijke, warme sfeer tegen de witte bakstenen muur in deze werkplek. Het schapenvelletje zorgt voor een heerlijk knus gevoel op de bureaustoel. Zie wel dat je niet in slaap valt!

 

Last but not least: nogmaals kunst, foto’s, prikborden en duidelijk gelabelde opslagbakken. Kwestie van het creatieve proces zowel inspirerend als functioneel te ondersteunen…

Auteur: PJG

Bron: Designsponge

Share.

Leave A Reply