In beeld: landelijke villa met boothuis en eigen strand in Mol

Delen

Wanneer we dagelijks de nieuwe vastgoedzoekertjes doorpluizen, stuiten we af en toe wel op een woning die nèt iets specialer is zijn de gemiddelde Belgische woning. Stel je voor dat je aan je eigen strand woont, waar je gemakkelijk vanaf je eigen aanlegsteiger moeiteloos het water in plonst. Klinkt dat als een utopie en anderzijds muziek in de oren? Zoek niet verder, want wij vonden deze parel op Zimmo!

Hoewel bepaalde woningen zogezegd geen introductie nodig hebben, is het toch raadzaam om jullie hier even door te gidsen. We rijden richting het Antwerpse Mol, waar een schitterende villa uit 2003 wacht op een nieuwe eigenaar. Zeer stijlvol en gelegen aan een unieke locatie. De waterplas van 90 hectare, oftewel 900.000 m² is ideaal om met een bootje te bevaren. Aanmeren kan je doen aan je eigen aanlegsteiger, met daaraan grenzend… een strand! Kortom, het ultieme vakantiegevoel!

De eetkeuken

De liefde van de man gaat, na al die jaren, ook nog steeds door de maag. Een leuke en ruime eetkeuken mag dan ook niet ontbreken. Naast een ruime eettafel, waar je met de hele familie kan genieten van de zondagse maaltijd, is er aangrenzend een moderne keuken met alle inbouwapparatuur die je je maar kan voorstellen. Is deze keuken niet voldoende? Er is nog een bijkeuken voorzien. 😉

Rusten in de woonkamer

Na het eten is het tijd om even op adem te komen. Dat kan uiteraard terwijl je neerploft in de gezellige woonkamer. Vanuit je zetel kijk je trouwens uit op je geweldige tuin, met waterplas. Maar daarover vertellen we straks meer. In deze woning was opslagruimte erg belangrijk. Vandaar dat ze kozen voor ingemaakte kasten, zodat de ruime woonkamer vrijwaard bleef van onnodig rondslingerend speelgoed en boeken. En oh ja, maak het je in de winter gezellig met een fraaie kachel!

Ruime slaapkamer

Tijd om naar boven te trekken, want daar staat een master bedroom met een eigen ruime dressing èn luxe badkamer te smeken om een nieuwe eigenaar. De andere 3 kinder-of logeerkamers zijn eveneens hoogwaardig afgewerkt en nodigen uit om een pyjamafeestje te organiseren.

Moderne badkamer

Geen hypermoderne slaapkamers, zonder even hippe badkamers. De master bedroom geniet van een privébadkamer met een inloopdouche, een ligbad, toilet en lavabo. Voor de andere slaapkamers zijn er nog eens 2 moderne badkamers voorzien. Last but not least vind je boven ook een trap naar de zolder. Eentje van 45 m² waar je nog veel mee kan doen! PS: in een even grote kelder is er nog kabel-tv voorzien, perfect voor een hobbyruimte, extra bureautje of misschien een fitnessruimte?

Tuin en terras

Tot slot gaan we naar het paradepaardje van de woning. We stappen de ruime tuin in en begeven ons naar het boothuis, waar je ook een heerlijke maaltijd kan koken. En nadien kan je je ook opfrissen, want er is gewoonweg een badkamer aanwezig! Plof even neer in de loungezetel, of leg je even neer op je eigen stukje ministrand, alvorens je het wilde water opvaart. Nu ja, wild water is het niet, maar een waterplas van 900.000 m² in je achtertuin vraagt om een boottripje! Vanaf de aanlegsteiger kan je perfect het Molse water ontdekken.

Zie jij jezelf al wonen in deze luxe villa in Mol? Om jezelf de nieuwe eigenaar te noemen, tel je zo’n 1.995.000 euro neer. Binnenkijken doe je hier!

Delen