Leopold Views in Evere: “Wonen op een sublieme locatie”

Share.

“Leopold Views – dat ligt in een rustige buurt, tussen de Genèvestraat en de Leopold III-laan – telt 201 wooneenheden. Het centrum van Brussel is op korte afstand en gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Bewoners hebben aan de ene kant een panoramisch uitzicht over Brussel en aan de andere kant kijken ze uit op een park en de NAVO.

Uiteindelijk draait het toch altijd om de locatie en op dat vlak scoort Leopold Views uitstekend. Het project is daarom in trek bij jonge gezinnen, zij vinden de nabijheid van scholen en winkels zeer belangrijk. Het is een buurt waar het fijn wonen, werken, winkelen en ontspannen is.”

Foto: Matexi

Comfort van de bewoners

“Leopold Views is gericht op het comfort van de bewoners, een hoogwaardige afwerking maakt hiervan onderdeel uit. Daarnaast bieden wij investeerders diverse pakketten aan waarbij bijvoorbeeld appartementen geschilderd en voorzien van lichtarmaturen – verhuurklaar – opgeleverd kunnen worden. Bewoners kunnen gebruik maken van een compleet pakket aan virtuele diensten zoals een boodschappen- en wasdienst, autoschoonmaak, enz. Wij begeleiden investeerders en werken hiervoor samen met diverse verhuurkantoren die zowel thuis zijn in verhuur aan expats als kennis hebben van de lokale markt. Wij zijn er van overtuigd dat Leopold Views voldoet aan de vraag van een brede doelgroep die wenst te investeren op een uitzonderlijke locatie,” besluit Peter Tegethoff.

Met medewerking van Matexi Brussels.

(km/br/rvdb/bv) – Dossier: Investeren in Vastgoed 2017

Share.