IN BEELD: het huis van Meghan Markle staat te koop!

Share.

We konden er in 2017 niet omheen. De Engelse Prins Harry had met actrice Meghan Markle een verloofde aan de haak geslagen waar alle Britse tabloids van konden smullen. Eind november kondigden de twee aan dat ze in 2018 gingen trouwen. En dat het menens is, bewijst ook de verhuis van Markle. Ze verlaat het Canadese Toronto en zal binnenkort wonen in het prestigieuze Kensington Palace.

Foto: 10yarmouthroad

Maar niet zonder de verkoop van de woning. Althans, niet door Meghan Markle zelf. De Amerikaanse topactrice huurde de woning in Seaton Village. In 10, Yarmouth Road woonde de actrice tijdens de opnames van Suits, de bekende advocatenreeks dat -ondanks de serie zich afspeelt in New York- wordt opgenomen in het Canadese Toronto. Nu Markle haar acteursbestaan vaarwel zegt en daarmee ook afscheid neemt van Toronto, vonden de eigenaars het ook tijd om de woning te verkopen. Want zeg nu zelf, wie wil er niet wonen waar Meghan Markle tot voor kort woonde?

Markle zelf is reeds de grote plas overgestoken en neemt binnenkort haar intrek in het royale stulpje van Kensington Palace. Ondertussen kan jij wonen waar de toekomstige van Prins Harry op Instagram zoveel foto’s heeft genomen. Het meubilair werd reeds verkocht, maar de woning van modeschrijfster Elizabeth Cabral en echtgenoot Kevin O’Neill -de eigenlijk eigenaars van de woning- staat nog steeds te koop voor een kleine 1,1 miljoen euro. Je krijgt er wel deze knappe woning voor in de plaats!

Het koppel kocht de woning zelf in 2007 voor een slordige 423,000 euro en kan er iets meer dan 10 jaar later bijna het drievoud voor ontvangen. Mogelijk speelt de aanwezigheid van Markle -die ontelbare foto’s van zichzelf in de woning op social media plaatste- iets te maken met de stijging. Een geïnteresseerde zou tijdens een rondleiding zelfs gezegd hebben dat het speciaal is dat niemand minder dan Prins Harry het toilet reeds gebruikte. Of de adorerende fan gelijk heeft, werd door de makelaar niet bevestigd. In ieder geval blijft het een pareltje.

Sinds 2007 werden er slechts minieme aanpassingen gedaan in de woning met twee badkamers en drie slaapkamers. Toch zou het paarse huis even buiten de stad een droom zijn voor heel wat Canadese gezinnen, daar er al heel wat geïnteresseerden kwamen opdagen. Binnenin is het huis quasi perfect in orde, maar vooral in de tuin lijken er nog wat verfraaiingswerken nodig.

Zou jij kiezen voor het voormalige huurhuisje van Markle? Laat het achter in de reacties!

Bron: 10yarmouthroad.com

Share.