IN BEELD: dit huis van Beyoncé en Jay-Z kan nu van jou zijn

Share.

Heb jij weleens willen wonen waar de absolute wereldsterren wonen? Dat kan! Het huis van één van de allergrootste glamourkoppels ter wereld -Beyoncé en Jay-Z- staat namelijk te koop! Waan jij je binnenkort als een beroemdheid? Kijk snel verder.

The Hamptons

Eerlijk is eerlijk, waar de woning ook mag staan, als je kan vertellen dat je het huis bezit waar Beyoncé heeft gewoond, dan heb je toch al stof genoeg om de avond te vullen! Maar toch, voor de volledigheid: we moeten hiervoor richting The Hamptons, een beroemde groep dorpen op het New Yorkse Long Island. En dat de sterren hun weg naar de regio vinden, is te merken aan de gigantische woningen in de buurt, maar ook de verschillende series en films die er werden opgenomen. Onder andere Sex And The CityGossip Girl, Castle en White Chicks kenden er hun draaidagen.

Foto’s: Corcoran Group

Family time

Wat voor Beyoncé en Jay-Z (oftewel Sean Carter) belangrijk was, was familie. Ondanks alle perikelen was dochtertje Blue Ivy en de tweeling Rumi en Sir, nog geen jaar oud, hun houvast. Een gezellige woonruimte is dus noodzakelijk, ook voor de Carters. En ondanks dat de woning van het sterrenensemble niet minder dan 1.765 m² bedraagt, wordt er wel ingespeeld op dat familiale. Zo is er in de woning enkele ruimtes ingericht als woonruimte waar het koppel na optredens kan uitblazen en genieten van quality time.

Foto’s: Corcoran Group

Koken als Queen B

Een wereldberoemd gezin moet uiteraard ook koken, maar of zangeres Beyoncé en haar even muzikale echtgenoot zelf achter de potten roerden, is niet geweten. Wist je trouwens dat er nog toppers in dit huis hebben gewoond? Zo huurden ook Madonna en Jennifer Lopez een tijdje de woning, waardoor de villa als het walhalla van de celebrities kan worden gezien.

Foto’s: Corcoran Group

Slaapkamers in overvloed

Of je nu Beyoncé heet, Jennifer Lopez of een typische Vlaamse naam hebt, iedereen heeft wellicht een massa vrienden. En dan zou het fijn zijn om je gasten meer te kunnen aanbieden dan een bed, toch? Wel, als je in deze parel in New York woont, heb je maar liefst acht slaapkamers om uit te kiezen. En als je een kamer kan aanbieden waar een wereldster geslapen heeft, dan heb je als vriend(in) toch een streepje voor! Ook het aantal badkamers is niet mis. 11 om precies te zijn, maar Queen B moet er uiteraard altijd op en top uitzien.

Foto’s: Corcoran Group

Prijskaartje met meerwaarde

Eerst en vooral, de 1.765 m² woonoppervlakte en acht slaapkamers hebben hun prijs. Zeker wanneer je ook incalculeert dat er nog een VIP-ruimte is. Zo vind je op de gelijkvloers een gigantische bioscoopzaal, een binnenzwembad en een heus gastenverblijf mét poolbar. Kortom, het sterrenrijkdom wacht op jou, maar het heeft nu eenmaal een prijskaartje. Om jezelf New Yorker te noemen, tel je iets meer dan 13 miljoen euro neer. Ter vergelijking: Beyoncé en Jay-Z huurden het pand voor 330.000 euro per maand. Met enkele goede connecties is je investering op 40 maanden afbetaald. Kort door de bocht, maar we geven je maar het idee mee.

Foto’s: Corcoran Group

Op naar buiten

Tot slot blijft het uiteraard een sterrenverblijf, dus een luxueuze aankleding van de tuin kan ook niet ontbreken. Vanuit de prachtige hal richting het buitenzwembad, lonken die eerste zonnestralen al. Wandelen we verder, komen we op een gigantisch terras terecht, waar -puur gegokt- iedereen die een filmpje meepikt in de eigen bioscoop, ook even later kan napraten op het enorme terras. Misschien wel met een barbecue, een plons in het zwembad of bij een potje tennis? 😉

Foto’s: Corcoran Group

Wonen zoals Béyonce en Jay-Z het deden, iets voor jou?

Share.