Hier woont Leonardo DiCaprio

Share.

Het is zover! We kunnen eindelijk binnengluren bij Leonardo DiCaprio, één van de grootste sterren op onze aardbol. De steracteur neemt zijn intrek in dit stulpje in Los Feliz, een wijk in het noorden van de stad Los Angeles (Californië, VS).

Vlakbij Hollywood

Wie denkt aan Leonardo DiCaprio, denkt vooral aan de wereldster die vooral beroemd is geworden omwille van zijn rol in de blockbuster Titanic. En wie vervolgens aan wereldsterren denkt, denkt aan Hollywood. Daar woont DiCap’ voortaan op amper 10 minuutjes vandaan. In het noorden van LA kocht de acteur een prachtig landhuis van een muzikant, DJ Moby, gekend om zijn fenomenale plaat Play uit 1999 met beroemde hits als Porcelain, Why Does My Heart Feel So Bad en Natural Blues.

Foto: 5509redoakdrive.com

Tokkelen in de woonkamer

Wie langs de stijle trap twee deuren passeert, komt (eindelijk) binnen in de gezellige woning, waar je in een woonkamer als deze absoluut tot rust komt. Een zee van plaats, een gezellige open haard en een vleugelpiano waar wellicht de grootsten der Aarde op hebben getokkeld. Zeker wanneer je weet dat Moby, met een ongekende staat van dienst als muzikant, zijn voorganger was in het nederige stulpje in LA. Alleen dat is al de moeite waard.

Foto: 5509redoakdrive.com

De kok van de keuken

Oké, een wereldtopper als Leonardo DiCaprio zal wellicht niet achter de potten staan in zijn strakke keuken. De gevierde acteur van onder andere The Great Gatsby, The Revenant en The Wolf of Wall Street is namelijk vaker te vinden in de sterrenrestaurants. En eerlijk gezegd, hoe zouden we zelf zijn. Tenzij hij wil koken voor Camila Morrone, volgens tabloids zijn nieuwste verovering, die recent nog acteerde aan de zijde van Bruce Willis. En met een peetvader als Al Pacino wellicht Hollywood’s nieuwste ster.

Foto: 5509redoakdrive.com

Neus poederen in de badkamers

We hebben het over twee acteurs, toppers in hun vak, dus is de nodige verzorging belangrijk. Dat kan in één van de 6 badkamers die het huis uit 1926 huisvest. Of Leonardo DiCaprio hier elke ochtend zijn haren gladstrijkt is niet bekend. De flamboyante acteur heeft namelijk meerdere stulpjes verspreid over de Verenigde Staten.

Foto: 5509redoakdrive.com

Tot rust in de slaapkamer

Een grote woning met 6 badkamers? Dan mag je minstens even veel slaapkamers verwachten, toch? En net daar gaat de villa aan de Red Oak Drive nummer 5509 de mist in. Want we tellen ‘slechts’ vijf slaapkamers! Een badkamer op overschot dus, maar nog steeds genoeg ruimte om een pak vrienden en familieleden te ontvangen. Er is zelfs ruimte voor een yogakamer en een extra suite met extra comfort. Het is nu enkel nog wachten op een uitnodiging van onze Wolf of Wall Street.

Foto: 5509redoakdrive.com

Terras

Geen villa in het zonnige Los Angeles zonder op adem komen op het terras. Er is keuze tussen het terras met gezellige houten tuinmeubelen of genieten van een cocktail op de overdekte lounge, want de zon kan er uiteraard niet altijd schijnen. 😉

Foto: 5509redoakdrive.com

Zwembad

Tot slot is er ook nog een prachtig zwembad waar onze Leo en zijn afgetraind acteurslichaam geregeld in zal plonsen. En oh ja, misschien last but not least. Moby -die ooit zelfs het typische deuntje van James Bond nieuw leven inblies- kocht de villa in 2016 op voor een kleine 2.850.000 euro. Nu twee jaar later tast nieuwe eigenaar DiCaprio iets dieper in de buidel en maakt zo’n 4.120.000 euro over aan Moby.

Foto: 5509redoakdrive.com

Wat vind jij van het nieuwe stulpje van Leonardo DiCaprio? Laat het weten in de reacties!

Share.