Hier woont Lady Gaga

Share.

Ze schittert momenteel naast Bradley Cooper in A Star is Born, maar dat heeft de nieuwbakken Amerikaanse actrice -voor het eerst met een hoofdrol- niet naar de top gekatapulteerd. Want je kan niet naar boven geschoten worden, als je natuurlijk al bovenaan de ladder staat, want als zangeres heeft Lady Gaga haar strepen al ruimschoots verdiend.

Poker face, Born this way, Bad Romance, Telephone en The Cure; een handvol van Lady Gaga’s wereldhits die haar naar de wereldtop loodsten en die nummers hebben haar geen windeieren gelegd. Dat zorgde ervoor dat de extravagante ster dit heerlijke stulpje van 20 miljoen euro op haar naam kon zetten. Kijk binnen!

Voor Lady Gaga samen met Bradley Cooper de bioscoopzalen vulde, deed ze dat ook met de grootste concertzalen. De wereldtournees zorgden ervoor dat ze deze woning in Malibu, in het zuiden van Californië (VS) kon overnemen van Dan Romanelli, de oprichter van de marketinglijn van Warner Brothers. De woning -die ook te zien is in Gaga’s documentaire op Netflix- is maar liefst 929 m² groot, maar ondanks de enorme woonoppervlakte, telt de woning slechts drie slaapkamers. De slaapkamers die er nog zijn, zijn dan weer werkelijk pareltjes met open haarden, badkamers en een privéterras!

Oorspronkelijk waren er heel wat meer slaapkamers in de enorme villa, maar deze werden omgebouwd naar dressings om alle -vaak extravagante- kledingstukken van de wereldster (zoals designs van Versace) onder te brengen. Er is zelfs één kamer volledig gewijd aan de lederen klederwaren, maar ook de jurken met veren -echt waar- kregen een aparte ruimte. Daarnaast is er ook een diepvries in één van de dressings, wellicht om de vleesjurk fris te houden.

Het huis met 929 m² woonoppervlakte telt naast de slaapkamers, badkamers en tientallen dressings ook een fraaie buitenkant, met een zoutwaterzwembad, acht paardenstallen mét dressuurring, een gastenverblijf -wij zijn naar het schijnt uitgenodigd- en een petanquebaan. Het hele domein is gelegen recht tegenover Zuma Beach. Dus kijklustigen die op het stand liggen, Lady Gaga woont een boogscheut verder!

Maar het absolute pronkstuk van het landgoed bevindt zich onder de grond, waar Lady Gaga een ware ‘batcave’ heeft geïnstalleerd. Niet alleen kan ze de nieuwste film A Star is Born in haar eigen privébioscoop bewonderen, nadien kan ze genieten wijntje in haar enorme wijnkelder of een balletje gooien op haar eigen bowlingbaan!

Wonen bij Lady Gaga of zoals de wereldster. Iets voor jou? 😀

Foto’s: Realtor

Share.