Technisch hoogstandje met respect voor fauna en flora

Share.

Prestigieus bouwen aan de kust mét respect voor fauna en flora: Residentie Beukenhof bewijst dat het kan. De residentie ligt pal in het centrum van Oostduinkerke-dorp op een groen privédomein en biedt plaats voor 99 hypermoderne assistentiewoningen met exclusieve faciliteiten en de allerbeste services. Het wooncomplex is een mooi toekomstvooruitzicht voor gepensioneerden en een interessant investeringsproject dat dankzij een knap staaltje technisch werk opgebouwd wordt.

Ecologische wand voor fauna en flora

Om het gebouw te kunnen plaatsen, moest een enorme bouwput uitgegraven worden. Op verschillende plaatsen wordt dan grondwater opgepompt en via een leiding afgevoerd, om tijdelijk de grondwaterspiegel gevoelig verlagen. “Om deze bronbemaling uit te voeren zonder gevaar voor fauna en ora, werd een waterkerende wand geplaatst tot een diepte van 27 meter, even hoog als een gebouw van negen verdiepingen! Noem het gerust een technisch hoogstandje.,” vertelt Kristof Schellekens, communicatieverantwoordelijke Skyline Europe. “Tijdens de studie bleven we achter de schermen doorwerken aan verschillende prefab elementen voor het gebouw.”

Op pensioen met exclusieve faciliteiten en services

Dat Residentie Beukenhof van hoogstaande kwaliteit is, bewijzen de exclusieve faciliteiten en allerbeste services waar de toekomstige bewoners van kunnen genieten. Lekker eten in het privé-restaurant met menu à-la-carte en groot zonneterras of ontspannen in de wellnessruimte met binnenzwembad, fitness, sauna en hammam. De poetshulp, klusjesdienst, strijken boodschappenservice maken het leven makkelijk en bovendien werkt Beukenhof samen met Meridia voor de beste medische zorgen.

En dit alles in een prachtig kader op een absolute droomlocatie. De luxueuze assistentiewoningen liggen pal in het gezellige centrum van Oostduinkerke, op minder dan een minuut wandelen van de stadskern en via de pendeldienst op enkele minuten van het strand. Het uitgestrekte, groene privédomein is een oase van rust bij uw thuis. Schellekens voegt eraan toe: “De ligging op een centrumlocatie aan zee én in een groen kader is zeer uitzonderlijk voor de Belgische kust.” Zorgeloos genieten van uw pensioen doet u in Residentie Beukenhof. De hypermoderne en comfortabele appartementen zijn licht, beschikken over een ruim, zonovergoten terras met grote schuiframen en kijken uit over de charmante parktuin.

De ideale investering

Seniorenhuisvesting is trouwens een groeimarkt wat van Residentie Beukenhof een ideale investering maakt.
Volgens het Federaal Planbureau telde ons land in 2017 bijna 2,1 miljoen 65-plussers. Tegen 2030 zou dit oplopen tot meer dan 2,6 miljoen. En in 2060 zullen er in ons land volgens de voorspellingen ruim 3,2 miljoen 65-plussers zijn. “We zijn ons vandaag nog niet helemaal bewust van de impact van die demografische evolutie”, zegt Schellekens. “De vergrijzing moet immers nog op dreef komen. Door het fenomeen pensioenmigratie is de nood aan aangepaste woonvormen veel hoger in de kustgemeenten. Voor vastgoedinvesteerders die graag inspelen op deze evolutie is Residentie Beukenhof alvast de ideale investering: een stijlvolle thuis in een groen kader op een centrumlocatie aan zee; dat is een uitzonderlijke combinatie voor de Belgische kust.”

Interesse? Bel ons op 023420909 of surf naar www.beukenhof-odk.be

Share.