Zo woont wereldster P!nk

Share.

De voorbije weken hielden vele Belgen de adem in toen zangeres P!nk de data van haar Beautiful Trauma Tour in 2019 wereldkundig maakte. Nadat een concert in Amsterdam werd aangekondigd, slaakten ook de Belgische fans een zucht van opluchting. P!nk werd voorgesteld als derde headliner op Rock Werchter. Reden genoeg om binnen te gluren bij deze wereldster!

Want geef toe, het is toch altijd wel een beetje benieuwd zijn hoe de absolute sterren leven. De laatste jaren liet de Amerikaanse zangeres nochtans de hele wereld al meegenieten van haar privésfeer op Instagram. Zo kon je al grote delen van haar interieur bewonderen. Nu piepen wij op die manier nog eens binnen bij de Amerikaanse zangeres, die deze woning in 2010 kocht voor een kleine 10,2 miljoen euro.

Voor dat bedrag van meer dan 10 miljoen euro krijg je natuurlijk wel een prachtige woning met alles erop en eraan. Een lange oprijlaan komt uit bij een waanzinnig landhuis, dat uitkijkt op de Stille Oceaan. En ook binnenin is het een en al pracht en praal. Meer dan 700 m² woonoppervlakte, gehuld in Balinese stijl, dat gekend is om zijn traditioneel houten look. Het belangrijkste voor de toenmalige zwangere P!nk was destijds trouwens een gezellige leefruimte voor het hele gezin en een enorme keuken om haar gezin lekkere maaltijden voor te schotelen.

Ook boven waren er enkele eisen die voldaan moesten worden. Zo is er de grote master bedroom waar je uitkijkt op de ruime groene omgeving en in de verte een glimp kan opvangen van de oceaan. Daarnaast is het interieur van de gelijkvloers mee doorgetrokken naar de zes slaapkamers en acht badkamers. In alle slaapkamers -sommigen zelfs met een eigen terras- waan je je in het Indonesische Bali, houten bad incluis. Het enige vreemde: er is niets roze of ‘Pink’ in huis.

Als je je binnen nog niet in Bali waant, dan hebben wereldster P!nk en echtgenoot (en oud-motocrosser Carey Hart) het wel getroffen met de tuin. Het buitenterras op het gelijkvloers mondt uit in het prachtige zwembad en het verhoogde balkon kijkt uit over de oceaan.

Daarnaast is er een ruim lapje grond op het domein waar P!nk haar collega’s uit de showbizz kan uitnodigen voor een feestje in het altijd zomerse Malibu. Een strandfeestje met een concert? En wie weet is dat met Werchterbaas Herman Schueremans, die zo al een voorsmaakje van zijn headliner, volgende zomer op de heilige wei.

Wij pakken alvast onze koffers en vliegen de zon tegemoet in Malibu! Gaan jullie mee? 😉

Bron en foto’s: Zillow

Share.