Hier woont kerstqueen Mariah Carey

Share.

Tijdens de feestdagen versieren we onze woning, zitten we allemaal aan tafel te genieten van de duizenden gangen die de revue passeren en is het hollen van het ene naar het andere familiefeest. Maar wat je ook doet of waar je ook bent, er is altijd een kerstgoeroe die ons steeds en overal volgt: Mariah Carey.

“I don’t I don’t want a lot for Christmas. There is just one thing I need. And I don’t care about the presents. Underneath the Christmas tree.” Geef maar toe, je hebt meegezongen! De oorwurm is er één die haast niet meer weg te denken is tijdens de feestdagen. Zij manoeuvreert door onze woonkamers, wij gaan dus snuisteren bij haar! 🙂

Op naar Beverly Hills

Maar hoe woont de zangeres nu? Wel, begin dit jaar woonde onze meest favoriete kerstoorwurm in het mondaine Beverly Hills, een stad op een boogscheut van Los Angeles. Daarin legde de 47-jarige Mariah Carey maar liefst 88.000 euro per maand neer om haar intrek te nemen in een fenomenale villa van 1.400 vierkante woonoppervlakte.

Met 9 slaapkamers en 10 badkamers kon de zangers het neusje van de Hollywoodzalm te slapen leggen, alvorens voor hen gekookt te hebben in een schitterende keuken met alles erop en eraan. Voor de ontspannende avonden was er een cinemazaal voorzien en wie het iets actiever wilde, kon zich uitleven in de bowlingzaal, aan de biljarttafel of buiten in het zwembad en tennisterrein.

Carey had de mogelijkheid om de woning over te kopen voor om en bij de 20 miljoen euro, maar de zangeres van één van de bekendste kerstnummers aller tijden paste voor het aanbod. Sterker nog, ze verliet de prachtige villa en ging iets kleiner en vooral ‘goedkoper’ wonen.

Van 1.400 vierkante meter woonoppervlakte naar 957 vierkante meter en ‘slechts’ acht slaap- en badkamers. Mariah Carey is ondertussen al verhuisd naar haar ‘kleinere’ woning en dat zal ze in haar portefeuille wellicht meteen voelen, want ze betaalt maar liefst 57.000 euro per maand minder dan de luxevilla én ze blijft woning in het stralende Beverly Hills.

Aan de eigenaar van het sublieme landhuis in Mediterraanse stijl stort ze sinds begin dit jaar dus een kleine 31.000 euro per maand door. Hij of zij -identiteit niet bekend- is het ondertussen al gewoon om te verhuren aan wereldsterren, want ook Nicky Minaj bewoonde ooit deze villa met zwembad en een geweldig uitzicht op de omgeving. We zijn alleen benieuwd of de huidige bewoonster -Mariah Carey- ook dit jaar haar kerstboom heeft gezet en of haar single er ingepakt onder ligt.

Kijk binnen:

Zou jij kunnen wonen bij Mariah Carey?

Bron en foto’s: Dailymail

Share.