Hier woont Ariana Grande

Share.

De woningprijzen zijn de laatste jaren serieus de hoogte in geschoten. Dat is niet alleen in ons land het geval, ook in de Verenigde Staten is het steeds moeilijker om een huis of appartement te kopen. Tenzij je een stevige 16 miljoen dollar (14,1 miljoen euro) in je geldbuidel hebt steken, want zoveel kostte het illustere penthouse in New York van wereldster Ariana Grande.

Van Beverly Hills naar New York

Het is altijd fijn om een voor- en een nabeschouwing te hebben. Voor de ster een fenomenale penthouse in de miljoenenstad kocht, woonde ze nog iets dichter bij de sterren in het al even illustere Beverly Hills. Daar bezit de zangeres van hits als ‘Break Free‘ en ‘No Tears Left To Cry‘ dit prachtige landhuis met een woonoppervlakte van 588 m², 5 slaapkamers, even veel badkamers en een onwaarschijnlijk uitzicht over Los Angeles.

Zo woont Ariana Grande

Onlangs kocht de zangeres samen met haar toenmalige verloofde -jep, dat is alweer voorbij- een stulpje in New York met zicht op het Empire State Building. Zo’n kleinigheidje voor om en bij de 14,1 miljoen euro, maar wat een parel. Met zijn 392 m² woonoppervlakte is dit luxueuze appartement er eentje om duimen en vingers bij af te likken en ook het 25 m² grote loungeterras mag er wezen.

Ook in het gebouw -met 39 woonunits-, midden in het centrum van New York, is het één en al pracht en praal. Architecte Zaha Hadid koos destijds voor een klassevolle familiewoning met een stevig prijskaartje. Vooral de woonkamer is daarin het paradepaardje, waarin 83 vierkante meter aan gezellige ruimte uitkijkt op de prachtige skyline van The Big Apple. Voorts is er ruimte voor 5 slaapkamers, waaronder een luxe master bedroom met eigen fenomenale badkamer met dito uitzicht.

Extraatjes

Uiteraard kocht een wereldster als Ariana Grande -destijds samen met comedian Pete Davidson- niet zomaar een penthouse. Zo is de wereldster de eigenares van de eerste privé IMAX-bioscoop van New York. Daar kunnen Grande en haar entourage genieten van de beste films, gewoon thuis! Er is ruimte voor twaalf filmliefhebbers. Daarnaast is er ook een heuse ontspanningsruimte met een privé-wellnesscentrum, waaronder een sauna, stoombad, enorm zwembad en fitnessruimte. Zo is de hitmachine goed uitgerust voor een nieuwe wereldtournée. Of Grande na de break-up nu in New York of Beverly Hills woont is niet geweten, maar haar beide eigendommen zien er alvast geweldig uit! 😉

Zou jij hier kunnen wonen?

Bron: velvetropes.com

Share.