IN BEELD: Zo woont Justin Bieber

Share.

Justin Bieber was de voorbije jaren ontzettend actief op de vastgoedmarkt en verhuisde bijna maandelijks naar de nieuwste stulpjes in Californië. De superster heeft opnieuw toegeslagen en woont voortaan in dit geweldige landhuis in Beverly Hills!

Vanaf 2014 vielen de huurwoningen van de Canadese sensatie haast niet bij te houden. Zo huurde hij onder andere een luxueuze villa voor meer dan 90.000 euro per maand. Hallucinant, wanneer je weet dat de popster de hele wereld afreist voor diverse tournees. Tijdens één van die concertreeksen kwam hij er zelfs op om een penthouse in Amsterdam aan te schaffen.

Settelen

Maar voor Justin Bieber is het genoeg geweest. De 25-jarige wereldster heeft genoeg van het huren en wenst zich te settelen met zijn kersverse vrouw, Hailey Baldwin, waarvan vermoed wordt dat ze zelfs zwanger is. Reden genoeg voor Biebs om tijdelijk de stekker uit zijn muzikale carrière te trekken en tijd te nemen voor zijn gezin in hun gloednieuwe woning.

Want wat is het toch een pareltje! Het landhuis met een woonoppervlakte van 569 vierkante meter is helemaal anders dan de woningen waar de zanger eerder verbleef. Zo was er onder andere het architecturale pareltje volledig gemaakt uit staal en glas dat hij voor 25.000 euro per maand huurde. Nu vindt hij zijn thuis in een enorme gezinswoning, waar hij niet minder dan 8 miljoen euro voor neertelde.

Welkom ten huize Bieber

Het lijkt erop dat Justin Bieber volwassen is geworden, met een prachtig landhuis op zijn vastgoedpalmares. Gedaan met huren, voortaan woont het gezin Bieber in een enorme villa uit 1930, ooit bewoond door Charles Infante, een Hollywood designer die ooit samenwerkte met Taylor Swift. Binnenin vind je vijf slaapkamers, zeven badkamers en een prachtig interieur in landelijke stijl, met marmeren toetsen in de prachtige keuken.

Om te ontspannen kan het gezin Bieber genieten van een filmpje in hun eigen bioscoop en een duik nemen in het zwembad. Nadien kan er genoten worden van een lekker drankje op het prachtige buitenterras en kan er nadien een rustgevend dutje worden gedaan in hun knappe slaapkamer, met open haard!

Zou jij kunnen wonen in dit pareltje van Justin Bieber?

Bron en foto’s: hiltonhyland.xom

Share.

Leave A Reply