Nieuwigheden troef in de keukensector

Share.

Twee nieuwe keukenmodellen, vijf nieuwe kleuren voor werkbladen, twee nieuwe handgrepen én  een nieuwe lakkleur ‘Royal Green’. In 2019 blijft Dovy dé trendsetter in de keukenbranche.

BOLOGNA: nieuw keukenmodel in landelijke stijl

Dit gloednieuwe model oogstte bij zijn voorstelling op Batibouw meteen een gigantisch succes. De elegante keuken valt op door de massief eiken kaderdeur met stijlvol ingewerkt profiel. De verfijnde, stijlvolle profilering is typisch voor een landelijk model. Het zorgt net voor dat tikkeltje extra in de keuken.

Voor dit keukenmodel kozen we voor een nieuwe kleur ‘Royal Green’. Een diepe, donkergroene kleur die heel goed past in tal van interieurs, vooral in woningen in landelijke stijl. Een handgreep in natuurhout bezorgt deze keuken een chique uitstraling en accentueert het landelijk aspect.

Dovy is dé specialist in maatwerk en maakt dit nieuw keukenmodel in alle gewenste afmetingen, afwerkingen en kleuren. Wens je een gebeitste afwerking voor het keukenmodel Bologna zodat de natuurlijke kleur van het hout primeert? Dat is mogelijk. Of hou je meer van een netjes gelakte versie zodat de keukendeuren goed beschermd zijn? Ook dat kan. Hou je niet van donkergroen? Kies dan gerust een andere kleur uit het uitgebreide kleurenpallet.

Dit keukenmodel laat zich goed combineren met goudkleurige elementen. Denk bijvoorbeeld aan een goudkleurige kraan, sfeerverlichting met een goudkleurig accent of dito accessoires en decoratie.

SIRIUS NERO: een nieuwkomer in moderne stijl

Dit keukenmodel brengt pure luxe in huis. De aluminium profielen worden in het atelier van Dovy op maat verzaagd, voorzien van de nodige boringen voor de scharnieren, en vervolgens geassembleerd tot een stevig en stootvast kader. Daarna wordt het paneel in aluminium erin geplaatst.

Een pikzwarte keuken blijft gedurfd en spreekt tot de verbeelding. Maar voor sommigen is die pikzwarte kleur net ietsje té zwart, zeker als het gaat om glanzende zwarte keukendeuren. Daarom koos Dovy voor de gulden middenweg: een mat zwart paneel in aluminium met een lichte structuur erin. Daardoor verandert het zwart naargelang de lichtinval. Een zeer geslaagde keuze in een modern en strak interieur.

HyperFocal: 0

Nog meer nieuwigheden

Nieuwe modellen en stijlen vragen om nieuwe handgrepen. Dovy koos ze heel zorgvuldig uit: een robuuste handgreep in een natuurlijke houtsoort voor de landelijke Bologna-keuken en een zwarte handgreep, meer geschikt voor tijdloze keukens.

Drie nieuwe kleuren voor werkbladen vervolledigen het ruime gamma laminaatkleuren, van lichtgrijs tot donkergrijs maar alle drie met een trendy marmeraspect. Ook het assortiment composiet wordt uitgebreid met zwart in granietlook en een gepolierde witgrijze composiet met marmeraspect.

Waarom kiezen voor een Dovy-keuken?

Een nieuwe keuken kopen, dat doe je in alle vertrouwen. En daarom kies je onvoorwaardelijk voor Dovy, omdat Dovy zijn beloftes altijd nakomt. Wij garanderen een gratis ontwerp in 3D, oerdegelijke kwaliteit en op maat gemaakte keukens. Maar ook 10 jaar garantie en een levenslange service. Je betaalt geen voorschot bij de bestelling van je nieuwe keuken, de voorgestelde prijs blijft 2 jaar geldig én je koopt rechtstreeks bij een Belgische fabrikant. En als we iets beloven, dan houden we er ons ook aan. Daar kun je vanop aan.

Meer weten? Bezoek de website van Dovy keukens.

Share.