VIDEO: villa van voormalig Hollywoodkoppel staat te koop voor 50 miljoen euro!

Share.

Begin deze eeuw waren zij hét Hollywoodkoppel en kochten ze deze prachtige villa in Beverly Hills. Na hun scheiding gingen ze ieder hun eigen weg op, maar de voorbije maanden werden ze weer samen gespot. Hun oude woning werd in ieder geval door de huidige eigenaar te koop aangeboden. Tijd voor een verzoening misschien in hun voormalige thuis? Tijd om binnen te kijken.

We hebben ze nog niet vermeld, maar vermoedelijk herkende je ze al aan de foto boven het artikel. In 2000 trouwde acteur Brad Pitt, toen gekend van rollen als Thelma & Louis, Meet Joe Black en Fight Club, met de ravissante Jennifer Aniston, één van de sterren in Friends. Een jaar later viel hun oog op een villa van 11,6 miljoen euro met een grondoppervlakte van 4.856,23 m² in het mondaine Beverly Hills. Na hun scheiding in 2006 verkocht het koppel de villa door voor 12,1 miljoen euro en belandde de woning -gebouwd in de jaren dertig- uiteindelijk bij ene Jonathan Brooks die de woning verder uitbreidde met onder andere een gastgebouw en tennisveld.

Ten huize Pitt-Aniston

De woning is gebouwd in een Normandische stijl en bevat onder andere een gezellige achthoekige toren, een enorme eetkamer en een geweldige bar met authentieke open haard. In de vroege jaren 2000 woonde het powerkoppel uit Hollywood in deze villa en deden ze er maar liefst drie jaar over om het te renoveren. Zo werd er een prachtige marmeren vloer gelegd –vloerverwarming incluis-, een cinemazaal en is er in één ruimte zelfs een houten vloer geïmporteerd uit een 200 jaar oude Franse chateau. De nieuwe eigenaar -een vastgoedmagnaat- breidde de woning met een woonoppervlakte van 1.114,84 m² uit met een prachtig buitenzwembad.

Wie zich eigenaar wil noemen van dit fantastische landgoed zal echter diep in de buidel moeten tasten. Na de verbouwingen is het pareltje terug op de markt gezet voor niet minder dan 50 miljoen euro. Maar wat je ervoor in de plaats krijgt is wel hallucinant. Het enorme landhuis heeft naast de toren en de bioscoopzaal ook een fitnessruimte, een eetplaats dat plaats biedt voor twintig personen, vier slaapkamers, een waanzinnig domoticasysteem en een tuin om van te dromen.

Klik op de foto en open de galerij!

Kan je er nog niet genoeg van krijgen? Herbekijk dan de voormalige woning van Brad Pitt en Jennifer Aniston in deze video!

Bron en foto’s: LA.Curbed.com

Share.

Leave A Reply