In beeld: de villa van Game Of Thrones-ster Emilia Clarke

Share.

Game of Thrones, één van de populairste tv-series aller tijden, leverde de hoofdrolspelers een klein fortuin op. Zo ook Emilia Clarke (32), de Britse actrice die in de huid van Daenerys Targaryen kroop. Tijd om binnen te kijken bij The Mother of Dragons.

We schrijven 2016. Emilia Clarke is net 30 wanneer haar oog valt op een knappe villa in het zonnige Venice Beach, Californië. Na het zesde seizoen van de HBO-serie is Clarkes bankrekening stevig gespekt, waardoor ze 4,16 miljoen euro neertelt voor een landhuis op wandelafstand van het strand. Door de drukke opnamedagen gebruikte de actrice het stulpje aan de Amerikaanse westkust eerder als buitenverblijf, waardoor ze deze al snel te huur zette.

Foto: Realtor

Binnenkijken bij Emilia Clarke

Maar wat krijg je nu als je wil wonen in het huis van Daenerys Targaryen. Voor zij die erop hoopten, helaas, het lijkt niet op wat je zou verwachten in King’s Landing. En hoewel we niet in Westeros zitten, maar ‘gewoon’ in Los Angeles is er heel wat in Clarkes eigentijdse woning om te waarderen. Zeker wanneer het voor ons nog interessanter wordt wegens het ‘Te Huur’-bordje aan de deur!

Het huis aan de Milwood Avenue werd gebouwd in 2009 en werd na de aankoop van de wereldster gerenoveerd door Abramson Teiger Architects. Achter een privépoort kan je genieten van een villa met een woonoppervlakte van 262 vierkante meter groot. Naar Hollywoodnormen gaat het eerder om een kleinere woning, met ‘amper’ twee verdiepingen en even veel slaapkamers. Voorts kan je genieten van een gezellig en modern interieur waarin er qua afwerking gebruik werd gemaakt van de allerbeste materialen. Zo springt vooral de moderne keuken en de woonkamer met torenhoge boekenkasten in het oog.

Eerlijk is eerlijk; ook al is het misschien een iets kleinere woning, het blijft eentje aan de kust van Californië. Je hebt er alvast zicht op vanuit je slaapkamer, maar er eenmaal buiten kan je zelf genieten van een aangename tuin én een zwembad, uiteraard. De zon schijnt er een pak vaker dan in ons Belgenlandje, dus kan je net als Emilia Clarke wanneer je maar wil plonsen. Voor wie liever languit aan het strand ligt, is er ook goed nieuws! Venice Beach is er op loopafstand te vinden, je hebt ervoor zelfs geen draken nodig. 😉 Oh ja, wil jij graag de woning huren van de enige echte Emilia ‘Daenerys Targaryen’ Clarke? Dat kost je 21.000 euro per maand!

Bron en foto’s: Realtor

Share.