Dit waren de populairste woningen van mei

Share.

Elke maand zijn er enkele huizen en appartementen die heel wat populairder zijn dan anderen. Waarom is dit precies en welke zijn dat? Wij gingen op zoek naar de woningen die de voorbije maand het meest bekeken werden.

Voor dit artikel bekeken we alle woningen -zowel te huur als te koop en zowel in Vlaanderen als Wallonië- die tussen 1 mei en 31 mei 2019 op Zimmo. Daarin zochten we uit welke het vaakst bekeken werden. Zo maakten we per provincie een top drie.

West-Vlaanderen

Beginnen doen in de meest westelijke provincie van Vlaanderen, waar deze maand deze instapklare woning uit Roeselare de meest bekeken woning van West-Vlaanderen. Mogelijk was de in 2016 gerenoveerde, moderne woning een interessante optie in combinatie met een erg lage vraagprijs van 139.000. Addertje onder het gras: het betrof een startprijs waarop hoger kon geboden worden.
Deze woning bekijken.

De zilveren plek was voor deze enorme hoeve met 5 slaapkamers uit Reningelst. De vraagprijs van 300.000 euro leek opnieuw een meevaller, ware het niet dat je voor het enorme domein van maar liefst 47.465 m² nog online diende te bieden.
Deze woning bekijken.

Foto: Notaris Kristien PUYPE

De West-Vlaamse top 3 sluiten we af in Ingelmunster met deze halfopen bebouwing met een gezellige stadstuin en een aparte garage. “De instapklare woning wordt getypeerd door zijn hoge plafonds, het onmiskenbare ruimtegevoel en veel lichtinval”, aldus de eigenaar van de woning, die het pand verkoopt voor 280.000 euro.
Deze woning bekijken.

Oost-Vlaanderen

In Oost-Vlaanderen zwaait provinciehoofdstad Gent de plak met te renoveren woningen om de hoek van het mooie groene Sint-Elisabethbegijnhof. Voor handige harry’s een buitenkans, want met 3 slaapkamers en een vraagprijs van 160.000 euro lijkt het voor velen een buitenkans.
Deze woning bekijken. 

Foto: Verkoper niet gekend

Ook nummer twee bevindt zich in de Gentse binnenstad, waar niet gek veel verder deze eigentijdse, opgeknapte rijwoning met een groen tuintje wacht op een nieuwe eigenaar. Voor deze reeds gerenoveerde rijwoning met twee slaapkamers tel je 295.000 euro neer.
Deze woning bekijken. 

Tenslotte sluit Gentbrugge de top 3 af, waar je deze gezellige rijwoning met enorme tuin op de kop kan tikken voor 370.000 euro. Geïnteresseerden voor deze woning met een waanzinnig potentieel kunnen zich alvast melden.
Deze woning bekijken. 

Antwerpen

Provincie Antwerpen trappen we af met deze te renoveren woning met stadstuintje gelegen in een rustige buurt in Wilrijk. Met zijn twee slaapkamers en ruime kamers biedt dit pand heel wat potentieel en kan je met een vraagprijs van 85.000 euro (instelprijs) nog alle kanten uit. Tenzij je de roze badkamer wil behouden natuurlijk. 😉
Deze woning bekijken. 

Uiteraard gaan we even een ommetje maken naar ‘t Stad zelf, want op nummer twee prijkt dit burgerhuis in de binnenstad. Met maar liefst 5 slaapkamers op een Antwerpse toplocatie lijkt het alvast een buitenkans en dat leken heel wat huizenjagers ook op te vallen.
Deze woning bekijken. 

Tenslotte kleurt de top 3 van de provincie Antwerpen nog Kempisch, want met deze af te werken ruime woning met vier slaapkamers, twee slaapkamers en een woonoppervlakte van 315 m² is het alvast een bronzen plek die dat waard is. Tel jij hiervoor in Herentals binnenkort 375.000 euro neer?
Deze woning bekijken. 

Limburg

Van West naar Oost! Want de Limburgse top drie openen we met deze prachtige vierkantshoeve in Beverst. Met zijn twee slaapkamers, prachtige stijl en bescheiden vraagprijs van 263.000 euro is het alvast een gouden medaille waard.
Deze woning bekijken. 

Welkom in deze charmante woning in As! De Limburgse gastvrijheid vind je meteen terug in het zoekertje. Met zijn ruime tuin, twee slaapkamers en 195 m² aan woonoppervlakte is deze knapper eengezinswoning met een prijskaartje van 179.000 euro eentje die heel wat huizenjagersharten sneller deed slaan.
Deze woning bekijken. 

De bronzen medaille doen we om de nek van provinciehoofdstad Hasselt. De nummer drie van de meest bekeken Limburgse woningen bleek deze prachtige, karakteristieke woning met een grote tuin op een perceel grond van meer dan 6 are. Deze op te frissen woning is met een vraagprijs van 285.000 misschien wel een buitenkansje.
Deze woning bekijken. 

Foto: IMMO TRADING bvba

Vlaams-Brabant

Ook in Vlaams-Brabant waren er heel wat panden populair. Zo troefde deze goed onderhouden, deels vernieuwde woning met drie slaapkamers en een grondoppervlakte van 764 m² alle concurrentie af. Woon jij binnenkort in Buizingen? Dan tel je 385.000 euro neer.
Deze woning bekijken. 

De zilveren plak is voor deze instapklare halfopen bebouwing met drie slaapkamers, twee badkamers, een sauna en een grote, zuidgerichte tuin met terras. Locatie? Hofstade, het dorp waar het domein van Sport Vlaanderen gelegen is. De ideale, groene locatie en de prijs van 350.000 euro in een eerder dure regio lijken heel wat geïnteresseerden te lokken.
Deze woning bekijken. 

De allerlaatste top 3 sluiten we af nabij de provinciehoofdstad Leuven. In Heverlee vind je deze ruime en lichtrijke woning met drie slaapkamers. De vraagprijs van deze ruime parel bedraagt de instelprijs van 265.000 euro.
Deze woning bekijken. 

Welke is jouw favoriet?

Share.

Leave A Reply