Wonen in een oude skischans

Share.

Iedereen heeft al wel eens naar schansspringen gekeken. Een spectaculaire sport! Vaak ook adembenemende uitzichten, daarbovenop die schans. In Oslo staat een oude skischans in een prachtige omgeving waar ze iets speciaals mee hebben gedaan…

In de schans hebben ze namelijk een penthouse gebouwd. Jawel, je leest het goed, je kan er wonen in een skischans op zo’n 60 meter hoogte. Al is het niet echt bedoeld als een permanente woning. Een overnachting in dit penthouse was tijdelijk te winnen via AirBnB. Eén van de voorwaarden was wel dat je geen hoogtevrees mocht hebben en het was enkel professionals toegestaan om via de schans naar beneden te glijden. Maar wat een uitzicht!

Het is trouwens niet de eerste keer dat AirBnB met zo’n stunt uitpakt. Eerder kon je ook al een overnachting winnen in een vliegtuig.

Deze zalige was terug te vinden op AirBnb. Wil je meer van deze pareltjes tegenkomen? In dit artikel vind je alle tips om een leuke AirBnb te vinden.

Foto’s © AirBnB

Share.

2 Comments

    • Zimmo.be on

      Praktisch is het inderdaad niet. Het is wel een mooie reclamestunt/aandachtstrekker!

Leave A Reply