Met deze uitvinding heeft zelfs een piepklein appartement verdiepingen

Share.

Wat doe je als je een appartement van amper 45 m2 moet inrichten? Je creativiteit overuren laten kloppen en spelen met meubilair, natuurlijk. Exact wat het architectenbureau Heren 5 architecten uit Amsterdam samen met meubelontwerper Paul Timmer deed met deze loft in het noorden van Amsterdam.

Wanneer je de loft binnenkomt, valt meteen de kleine gang op. Die heeft meteen toegang tot de badkamer en een opslagkast voor je jas, en leidt rechtstreeks naar de keuken.

Het kleurenpallet doorheen heel het appartement is bewust eenvoudig gehouden: je treft nergens iets anders aan dan berkenhout en witte corian. De witte kasten zorgen voor een lijnstructuur in de muur en bieden tal van opslagmogelijkheden. In de keuken koos men een diamanten hoekafwerking, een unieke toets voor het aanrecht en fornuis.

Meteen naast de keuken vind je de eetkamer. Een klein opstapje leidt naar de woonkamer. Een heerlijk subtiele trap brengt je van daaruit naar de “slaapkamer”, een mezzanine die over het hele appartement waakt.

Heb je gasten op bezoek? Dan zit er zelfs een bed verborgen in de lage trapjes naar de woonkamer. Even uitschuiven, en je hebt een logeerkamer!

Wat denk je, iets voor jou? Laat het ons gerust weten in de comments!

Auteur: PJG

Bron: Contemporist

Share.

Leave A Reply