IN BEELD: de 7 mooiste huizen met een zwembad die te koop staan

Share.

Door de hitte van de voorbije week snakken we steeds meer naar afkoeling. Hoe kan je je beter afkoelen dan met een verfrissende plons in het zwembad, toch? Daarom zochten en vonden we op Zimmo deze prachtige woningen met een (binnen)zwembad. En het beste is, ze staan nog te koop ook!

1. Sint-Genesius-Rode

Beginnen doen we aan de rand van het Zoniënwoud, waar we deze elegante en onlangs gerenoveerde villa spotten. Met zijn woonoppervlakte van 550 m², 7 slaapkamers en 5 badkamers is er alvast ruimte genoeg. Tijdens de zomermaanden is het binnen goed vertoeven met airconditioning in de slaapkamer en ook buiten kan je je zeker uitleven op je eigen tennisveld. Nadien is er uiteraard afkoeling mogelijk in je overdekte zwembad. Prijskaartje? 2.690.000 euro!

Foto’s: Brussels Sotheby’s International Realty

Kijk hier binnen in deze prachtige villa in Sint-Genesius-Rode.

2. Antwerpen

Vervolgens trekken we richting Antwerpen, waar we terecht komen in een prachtige duplex loft van maar liefst 611 m² woonoppervlakte. Inderdaad, dit prachtige pand gelegen op tweede en derde verdieping van de voormalige papierfabriek “Papyrus” is groter dan een gemiddelde villa. En tot op de koop toe is er op jouw terras nog een zalig verwarmd zwembad voorzien! Wie verkocht is, telt hiervoor zo’n 1.950.000 euro neer.

Foto’s: Bricks N Stones

Kijk hier binnen in deze schitterende loft in Antwerpen.

3. Ukkel

Van een loft in Antwerpen naar een fenomenaal landgoed nabij Brussel. Op een prachtig bosrijk terrein van ± 27 hectare staat deze charmante, klassieke villa in Ukkel. Het pand met 4 slaapkamers en even veel badkamers is onlangs gerenoveerd in een eigentijdse stijl en voorzien van een hypermoderne keuken. Voorts vind je binnen -naast een hele wellness- een schitterend binnenzwembad waarin je elk moment van het jaar een duik kan nemen. Ben jij de volgende eigenaar? Dan tel je een kleine 2.990.000 euro neer!

Foto’s: Brussels Sotheby’s International Realty

Kijk hier binnen in dit charmante landgoed in Ukkel.

4. Knokke

Geen zwembadlijstje zonder Knokke. Deze villa met zicht op een meer en 5 volwaardige slaapkamers heeft een bijzondere uitstraling en een magnifiek binnenzwembad. Ideaal voor wie na een drukke werkdag tot rust wil komen! Aan deze parel hangt een prijskaartje van 3.250.000 euro.

Foto’s: CHRISTOPHE COLPAERT EXCLUSIVE PROPERTIES

Kijk hier binnen in deze zomerse villa in Knokke.

5. Schilde

We rijden richting een soort van kasteeldomein, maar dan wel met hypermoderne woningen. Volg even mee: in het kasteeldomein Kattenhof in Schilde vind je domein Catershoek. Daarop staan twee luxueuze villa’s, gebouwd in loftstyle met panoramisch uitzicht over de weilanden en het park. De woningen zelf zijn fenomenaal afgewerkte pareltjes met het zwembad dat meteen als eyecatcher wordt uitgespeeld.

Binnen zien we een prachtig afgewerkte keuken, gezellige woonkamer, zes slaapkamers en even veel badkamers. Kortom, wil je ergens tot rust komen, dan denk ik dat je hier aan het juiste adres bent. Voor deze villa tel je een goede 3.200.000 euro neer. Of de flamingo in het zwembad inbegrepen is, is niet bekend.

Foto’s: Antwerp Sotheby’s International Realty

Kijk hier binnen in dit zalige domein in Schilde.

6. Houthulst

Van een kasteeldomein naar een rijhuis. Maar niet zomaar eentje. In het centrum van Houthulst staat deze onwaarschijnlijk strakke designerwoning te koop voor 1.200.000 euro. Een zwembad mag dan uiteraard niet ontbreken bij deze architecturale droomwoning!

Foto’s: m vastgoed

Kijk hier binnen in deze onwaarschijnlijke designerwoning in Houthulst.

7. Ways

Tot slot gaan we nog even de taalgrens over want dit domein in Ways moet je gewoon zien. Het prijskaartje van 3.900.000 is stevig, maar wat je ervoor terugkrijgt is onwerkelijk. De hoeve is gelegen in het hart van een park van ± 6 hectares, dat doorkruist wordt voor de Dijle, en biedt een bewoonbare oppervlakte van ± 770 m², 7 slaapkamers, 5 badkamers, een extra conciërgewoning, een tennisveld, een paardenpiste, vier paardenboxen en een buitenzwembad aan. Alstublieft!

Foto’s: Antwerp Sotheby’s International Realty

Kijk hier binnen in deze ongekende schoonheid in Ways.

Share.