Hier woont Bon Jovi

Share.

Het festivalseizoen draait op volle toeren! Rock Werchter is nog maar net achter de rug of het festivalpark van Werchter ontvangt weer tienduizenden liefhebbers voor TW Classic. Bovenaan de affiche prijkt alvast een erg fraaie naam: Bon Jovi. Maar hoe woont leadzanger Jon Bon Jovi -of John Francis Bongiovi officieel- precies?

It’s My Life, Livin’ on a Prayer en You Give Love a Bad Name. Het zijn maar enkelen van de talloze wereldhits die de Amerikaanse rockband op de wei van Werchter zal loslaten tijdens TW Classic. Frontman Jon Bon Jovi raast dus met plezier over de festivalweide, wat voor ons reden genoeg is om even te gaan loeren waar de 57-jarige muzikant woont.

Foto: 6sqft.com

Om binnen te gluren bij de wereldster trekken we richting The Big Apple, New York. In stadsdeel Manhattan staat in 11th West Street dit enorme woonproject, waar de ietwat luxepaardjes van The City That Never Sleeps terecht kunnen. Ook in dit complex kan Jon Bon Jovi gebruik maken van heel wat high-end-services zoals een 25 meter lang zwembad, een fitness center, een cinemazaal, een wellnessruimte en zelfs een golfsimulator. Ook in de tuin kan de ster tenslotte tot rust komen, of de medebewoners trakteren op een barbecue.

Voorts mag de Amerikaan zeker niet klagen over zijn stulpje dat hij voor ruim 17 miljoen euro op de kop tikte. Het appartement met vier ruime slaapkamers telt een woonoppervlakte van niet minder dan 367 m². Via een lift kom je meteen in de woning terecht. Ook de afwerking van de woning is van een ongekend niveau, met overal vloerverwarming en onder andere een marmeren afwerking in de badkamer. De muurgrote ramen zorgen dan weer voor een geweldige lichtinval en een uniek vergezicht, terwijl Jon Bon Jovi -of zijn kok- de lekkerste maaltijden kan klaarmaken in een hypergeïnstalleerde keuken.

Toen hij eind 2017 de woning uiteindelijk voor een slordige 17 miljoen euro kocht, werd hij genoodzaakt om zijn vorige woonst te verkopen. Op een boogscheut van zijn nieuwe stulpje deed hij ook zijn voormalige penthouse van de hand, prijskaartje: 15 miljoen euro, inclusief een korting van een miljoen euro. Maar dat is niet het enige wat de 57-jarige rocker op zijn kerfstok heeft. Bovenstaande bedragen zijn een peulschil vergelijkend met de 30 miljoen euro die hij in 2015 ontving bij de verkoop van zijn luxe penthouse in SoHo. Je zou voor minder ‘Have A Nice Day’ lopen zingen! 😉

Zou jij kunnen wonen in dit knappe appartement?

Bron en foto’s: 6sqft.com

Share.