Hier woont Rode Duivel Eden Hazard

Share.

Eden Hazard maakte begin juni eindelijk een einde aan alle geruchten en verhuisde voor 100 miljoen euro naar het Spaanse Real Madrid. De voormalige aanvaller van Chelsea en van onze nationale ploeg moest dan ook op zoek gaan naar een optrekje in de Spaanse hoofdstad en werd dan ook verscheidene keren gelinkt aan verschillende villa’s. De kogel is eindelijk door de kerk: tijd om binnen te kijken bij Eden Hazard!

Het oog van de nieuwe nummer 7 viel op een woning in La Finca, een residentiële wijk ten noordwesten van Madrid. Dat er in diezelfde regio nog wat sterren een optrekje vinden is wel duidelijk. Collega-voetballers Toni Kroos, Gareth Bale en Courtois-concurrent Keylor Navas worden Hazards buren. Ook Cristiano Ronaldo, de wereldster wiens rugnummererfenis door Hazard moet worden ingelost, kende er jarenlang zijn thuis. Hazard neemt zijn intrek in de voormalige woning van Alejandro Sanz, een Spaanse singer/songwriter die de woning van de hand doet voor een slordige 11 miljoen euro.

Maar wat krijgt onze nationale voetbalheld nu voor dat aardige prijskaartje? Wel: The Black House, zoals de woning naar de hand van architect Joaquin Torres werd vernoemd, is een prachtige villa met zes slaapkamers -waarvan enkele suites- en maar liefst 1.631 m2 aan woonoppervlakte. Ook buiten zullen Hazard en zijn gezin zich niet vervelen, want met 5.155 maan grondoppervlakte is er alvast ruimte genoeg op het landgoed van de balkunstenaar, met onder andere een ruime Tuin van Eden. Alles lijkt klaar om de komende jaren te rustig, doch luxueus te vertoeven in Madrid.

En hoewel de Belgische aanvaller erop gebrand was zich te settelen in de omgeving waar Cristiano Ronaldo jarenlang de plak zwaaide, werd hem door de clubleiding niet het exclusieve La Finca in Los Lagos, maar wel residentiële wijk La Moraleja aangeraden. De regio in het noorden van de stad zou immers dichter bij het stadion en trainingscentrum Valdebebas liggen, wat ook door ploeggenoten Marcelo, Gouden Balwinnaar Luka Modric en aanvoerder Sergio Ramos werd verkozen. Eden Hazard koos koppig voor La Finca, met The Black House als uitvalsbasis. Het prachtige landgoed met binnenzwembad en privébioscoop zullen daar wellicht bepalende factoren zijn geweest.

Of het voor onze nationale voetbalvedette komend seizoen losloopt, is nog vingerdik kijken, maar Eden Hazard kan na de stevige trainingen en wedstrijden bij De Koninklijke steeds terugvallen op een ontspannend verblijf in zijn eigen paleis.

Bron en foto’s: Semana.es

Share.