IN BEELD: dit waren de populairste woningen van augustus

Share.

Zon, regen en hittegolven; de laatste maand van de zomervakantie was er eentje met ups en downs. Het zorgde er eveneens voor dat heel wat Belgen gingen snuisteren in het aanbod op Zimmo. Een tweede verblijf aan zee, die ene zoektocht naar dat eerste stekje of het nieuwe schooljaar in stijl starten: legio mogelijkheden om op zoek te gaan naar nieuwe woningen. Dit waren de populairste 10!

Voor dit artikel bekeken we alle woningen -zowel te huur als te koop en zowel in Vlaanderen als Wallonië- die tussen 1 augustus en 31 augustus 2019 op Zimmo. Daarin zochten we uit welke het vaakst bekeken werden.

1. Chalet in Durbuy

We starten onze rondrit in Durbuy, de kleinste stad van België, waar het populairste huis van de maand staat. Deze mooie chalet in Durbuy deed vele bezoekers al dromen van een vakantietje over de taalgrens. Voor 55.000 euro kan je alvast tot rust komen in deze afgewerkte vakantiewoning met drie slaapkamers.
Deze woning bekijken.

2. Open bebouwing in Zedelgem

Déjà vu! Deze mooie open bebouwing in Zedelgem met een mooie rustige ligging in een doodlopende straat leek na juli, ook in augustus de ideale woning voor velen. De woning werd ontelbare keren bezocht, al kan de vraagprijs van 70.000 euro er ook iets mee te maken hebben. Let wel, het betreft een woning op lijfrente.
Deze woning bekijken.

Panorama Vastgoed BRUGGE

3. Lijfrente in Rumst

Ook deze woning gaat al een tijdje mee en blijft omwille van zijn lage vraagprijs -het gaat hier eveneens om een woning op lijfrente- erg populair. Deze woning in Rumst met 115 m² en 2 slaapkamers met een zeer rustige ligging lijkt een erg interessante investering. Het voorschot -of bouquet- bedraagt er 10.000 euro met een levenslange rente van 1.430 euro per maand op de verkopers.
Deze woning bekijken. 

4. Ruime hoeve in Laakdal

Nog een type woning dat steeds populair blijft bij de meeste Belgen, een hoeve. En deze in Laakdal is er ook eentje om duimen en vingers van af te likken. Wat denk jij van deze knappe hoeve met vier slaapkamers en een oppervlakte van 880 m²? Geïnteresseerden tellen 160.000 euro neer.
Deze woning bekijken. 

Foto: Andre Ceulemans

5. Aan het water in Gent

Ook de Oost-Vlaamse provinciehoofdstad Gent werd druk bezocht. Eén pand stak er daarbij met kop en schouders bovenuit. Met 5 slaapkamers, 3 badkamers en een woonoppervlakte van 238 m² lijkt de woning een buitenkansje voor jonge gezinnen. Ook de instelprijs van 67.000 euro leverde heel wat kijklustigen op.
Deze woning bekijken. 

6. Gezinswoning in Herselt

Voor het zesde meest populaire huis van de maand augustus rijden we naar Herselt, een Antwerpse gemeente tussen Westerlo en Aarschot. Daar vind je deze rustige, op te knappen woning in het groen. Ook hier ideaal voor jonge en kleine gezinnen en dat bleek zeker aan de bezoekcijfers!
Deze woning bekijken. 

7. Zes slaapkamers in Genk

Limburg blijft een ontzettend populaire provincie op Zimmo. En ook deze woning uit Genk kon op de nodige aandacht rekenen. Mogelijk was de vraagprijs van 225.000 euro hiervoor een belangrijke troef. Het gaat hier echter om een instelprijs. De woning zelf is er eentje om absoluut in de gaten te houden, want voor bovenstaand prijskaartje kan je met een parel van maar liefst 6 slaapkamers aan de haal gaan op een lapje grond van 1.624 m².
Deze woning bekijken. 

8. Villa in Tongeren

We blijven nog even in Limburg, want deze knappe villa in Tongeren mogen we je niet onthouden. En dat vonden heel wat bezoekers ook, want deze parel met 6 slaapkamers en 2 badkamers vinden we terug op plek 8 van de maand augustus. Aan dit landhuis met een oppervlakte van 1.352 m² hangt een prijskaartje van niet minder dan 569.000 euro.
Deze woning bekijken. 

9. Vakantiewoning in Herselt

Kijk eens aan, een oude bekende! Deze chalet in Herselt stond reeds in de maanden maart en april in onze top 10 en is weer terug van weggeweest! De woning wordt aangeboden als vakantiewoning met een prijskaartje van 139.000 euro.
Deze woning bekijken. 

10. Aan het circuit van Zolder

Tot slot stranden we voor een derde keer in de meest oostelijke provincie van Vlaanderen. In Zolder staat namelijk deze ruime woning met een grondoppervlakte van 4.587 m², gelegen op een boogscheut van het befaamde racecircuit. De lage vraagprijs van 50.000 euro betreft hier echter het boeket, want de woning is te koop via lijfrente.
Deze woning bekijken. 

Welke is jouw favoriet? Laat het achter in de reacties!

Share.

Leave A Reply