Tips voor de perfecte (thuis)werkplek in… je slaapkamer

Share.

Dankzij mobiele technologieën zijn we tegenwoordig altijd en overal verbonden. Benut de ruimte in je (nieuwe) woning optimaal door een multifunctionele slaapkamer met een werkplek te maken. Hierdoor kan je makkelijk een plekje in je woning creëren om te werken waar je comfortabel zit en gemotiveerd blijft.

Zet de toon

Wanneer je een nieuwe slaapkamer met werkplek wil inrichten, denk je best even na over kleuren die je zullen helpen om vlotjes over te schakelen van ontspannings- naar werkmodus. Blauw met een vleugje grijs, bijvoorbeeld, of een oranje aardetint, kunnen een sfeer van concentratie oproepen.

Als de muren van je (nieuwe) slaapkamer in neutrale tinten wilt laten verven en je snel de perfecte werkplek wilt maken, kan je een grafische vorm in een felle kleur laten aanbrengen om een bepaalde plek af te bakenen. Zo scheid je de zone waarin je je moet concentreren af van de rest van de kamer. Als je wat meer details wilt toevoegen om je werkplek te benadrukken, kan je een speels motief laten aanbrengen.

Kleur speelt een belangrijke rol om van je slaapkamer een stijlvolle werkplek te maken. Je kunt een gratis gratis kleuradvies ontvangen indien je de klus via een vakschilder van Zervices laat uitvoeren. Bereken je gemakkelijk de kosten online voor je verfklus en ontvang je gratis kleuradvies. Zo ben je verzekerd van de beste schilder, de juiste kleuren en ontvang je garantie op het eindresultaat.

Verlichting

Sommige mensen hebben goede verlichting en een uitzicht nodig om zich te kunnen concentreren en hen op ideeën te brengen. Overweeg dus om je bureau aan een raam te plaatsen of voor een stijlvolle bureaulamp te zorgen. Als je vindt dat de kamer nog wat extra licht kan gebruiken, kan je bijvoorbeeld ook lichtreflecterende verf gebruiken om de kamer lichter en ruimer te doen lijken.

Elegantie

Ontwerp een werkplek die je makkelijk kan ‘wegstoppen’ door meubilair te kiezen dat bij je gekozen kleurenpalet en bestaande meubels past. Hierdoor krijg je niet alleen een aparte werkruimte, maar zorg je ook voor samenhang in de kamer. Met warme, neutrale tinten voor deze subtiele oplossing zal je een sobere, elegante look creëren.

Door online je offerte op zervices.com op te stellen en te accepteren komt er een schilder bij jou langs om samen je schilderklus te bespreken. Zo weet je zeker dat de schilderklus die uitgevoerd gaat worden het door jou gedroomde resultaat gaat opleveren. 

Tijd voor (t)huiswerk

De slaapkamer is een plek die ontwikkeling stimuleert, creativiteit prikkelt en waar je genoeg slaap moet kunnen krijgen. Het loont de moeite om een kleurenschema te kiezen dat verschillende zintuigen op de juiste momenten weet te prikkelen. Begin met een neutrale basis en creëer dan een leuk en stimulerend hoekje waar je (t)huiswerk en andere activiteiten kan uitvoeren door levendig oranje of groen te gebruiken.

Zervices

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleur voor je werkplek? Bereken nu eenvoudig, snel en online de prijs voor jou schilderklus. Stemt de prijs je tevreden? Dan komt de schilder bij je langs om jouw droom te bespreken en uiteindelijk zelfs werkelijkheid te maken. Start nu hier je persoonlijke offerte.

Share.