Zo ziet een appartement van 150.000 euro eruit in Vlaanderen

Share.

Hoewel we als trotse Belg allemaal rondlopen met een baksteen in de maag, worden appartementen steeds belangrijker in ons land. Met een nakende betonstop zoeken mensen steeds vaker hun heil in een appartement. Maar hoeveel betaal je daar in Vlaanderen nu voor? Wij zochten met een budget van 150.000 euro een appartement op Zimmo!

1. Provincie Antwerpen

Beginnen doen we dit keer op een alfabetische manier, met de provincie Antwerpen op kop. En wat kan je dan beter doen dan aanvatten met de provinciehoofdstad zelf. In het district Borgerhout komen we terecht in dit charmante gelijkvloers appartement met twee slaapkamers, dat recent gerenoveerd is. Het prijskaartje bedraagt 146.000 euro.

> Bekijk de woning

Iets verder van het Antwerpse stadscentrum belanden we in Deurne. Voor amper 119.000 euro is dit gezellige dakappartement van jou. Ze is recent gerenoveerd en bevat een enorm dakterras met unieke vergezichten.

> Bekijk de woning

2. Provincie Limburg

149.000 euro, zoveel moet je neertellen voor een verzorgd duplex-appartement (70 m²) met twee slaapkamers en leuk terras vlakbij het centrum van Leopoldsburg. De rust en stilte van Limburg krijg je er gratis bij.

> Bekijk de woning

Voor exact hetzelfde bedrag vinden we ook in Lanaken misschien wel jouw toekomstige woning. Met 75 m² woonoppervlakte en drie slaapkamers is de woning alvast groter dan bovenstaand appartement.  Word jij binnenkort eigenaar van deze leuke parel nabij de Nederlandse grens?

> Bekijk de woning

3. Provincie Oost-Vlaanderen

We rijden richting Oost-Vlaanderen en belanden in Sint-Niklaas. Ook hier vind je een appartement terug met een waanzinnig uitzicht. Dit dakappartement met één slaapkamer kan de jouwe zijn voor 130.000 euro.

> Bekijk de woning

Van één naar vier slaapkamers. Jawel, een appartement onder de 150.000 euro met maar liefst 4 slaapkamers. Dit leuke duplexappartement met een woonoppervlakte van maar liefst 149m² in Eeklo is ideaal voor de iets grotere gezinnen! Ohja, geïnteresseerden tellen zo’n 149.000 euro neer.

> Bekijk de woning

4. Provincie Vlaams-Brabant

De meest centrale Vlaamse provincie staat wel vaker gekend om zijn hoge woningprijzen. Dat betekent dat je voor eenzelfde bedrag wellicht minder krijgt in Vlaams-Brabant. Daar moet Leuven ook aan geloven. Toch vonden we nog leuke en betaalbare woningen in de provinciehoofdstad. Voor 145.000 euro kan deze mooie, lichtrijke studio in het centrum van de stad van jou zijn. Klein, maar ontzettend fijn!

> Bekijk de woning

Nog in Vlaams-Brabant, maar toch mijlenver van provinciehoofdstad Leuven vinden we voor hetzelfde bedrag deze parel terug. Met een vraagprijs van 145.000 euro is dit instapklaar appartement in Malderen -waarbij gekozen werd voor een moderne bouwstijl met veel lichtinval en grote ramen- eentje om duimen en vingers bij af te likken.

> Bekijk de woning

5. Provincie West-Vlaanderen

Last but not least trekken we richting West-Vlaanderen, waar we stranden in Vichte. In dit project werden allerlei wooneenheden gebouwd rondom een art-decovilla uit 1930. De projectaannemer mikt hierbij op een divers publiek, van jongeren tot senioren die stijlvol, modern en in het groen willen wonen. Er is reeds een appartement met één slaapkamer beschikbaar vanaf -jawel- 150.000 euro.

> Bekijk de woning

Tot slot trekken we voor opnieuw 150.000 euro naar de zee, waar we niet zo gek ver van de Zeedijk in Oostende terecht komen in dit nieuwbouwappartementje. Het gelijkvloersappartement bevindt zich in een nieuwbouwresidentie en voldoet aan alles wat je nodig hebt de dag van vandaag. Ideaal!

> Bekijk de woning

Share.