Hier woont Taylor Swift

Share.

Hoera! De popsensatie van het laatste decennium, de Madonna van de jaren ’10, komt naar Werchter Boutique. Een ticketje voor dat concert is te koop vanaf volgende week woensdag en kost maar liefst 92 euro. Wat Taylor met al dat geld zoal doet?

Niet dat we bad blood willen zetten, maar een deel van je zuurverdiende centen steekt ze waarschijnlijk in nieuw vastgoed. Er wordt gefluisterd dat ze op zoek is naar een nieuwe pied-à-terre in Londen om wat meer met haar vriendje, Brits acteur Joe Alwyn te zijn. Dat La Swift een neusje heeft voor leuke stulpjes, bewijst ze immers door eigenaar te zijn van volgende vier optrekjes, samen goed voor een slordige 75 miljoen euro:

Nashville, Tennessee

De plaats waar Taylor haar carrière in de countrymuziek in gang zette ligt haar nauw aan het hart. Getuige hiervan zijn twee buitenverblijfjes: een condo van 300 min het hart van Nashville’s uitgaanscentrum Music Row dat naar verluidt een industriële stijl combineert met een zeer meisjesachtig interieur en een fantastisch uitzicht op Nashville met kamerhoge ramen, en een gigantische mansion van 600 m2 met vier slaapkamers, badkamers, een zwembad en een guest house. Samen zijn de twee optrekjes 5 miljoen euro waard.

Los Angeles, California

Uiteraard is Swift ook aanwezig in het mondaine Los Angeles. Na al twee cottages in Beverly Hills verkocht te hebben (waarvan eentje pal in het groen en de bergen, met zwembad, een gigantische wijnkelder en een adembenemende patio), heeft ze er nog altijd een eigendom in bezit: een iconische villa uit 1934 van 1000 m2. Haar wildest dreams? Deze villa terug restaureren naar zijn oorspronkelijke staat en zelfs laten erkennen als historisch erfgoed. Prijskaartje? 28 miljoen euro.

Rhode Island

Wat is een vastgoedportfolio zonder villaatje met zeezicht? In Rhode Island nabij New York bezit Taylor het ultieme vakantiehuis van maar liefst 5 are met panoramische verzichten op de Atlantische Oceaan, zeven slaapkamers, negen badkamers, acht open haarden en zelfs een wijngaard. Als Taylor een party geeft, doet ze het hier, en in stijl. Shake it off, die stress van het touren!

New York City, New York

Welcome to New York, it’s been waiting for you… Geen idee of ze het in één van haar populairste hits over een van haar huizen in Manhattan heeft, en indien ja: over welk precies. In New York heeft ze immers maar liefst drie eigendommen die op haar zitten te wachten, allen in de sjieke wijk Tribeca: een honderd jaar oud rijhuis van 500 m2 badend in het natuurlijk licht (hoogst uitzonderlijk in New York) met een thuisbioscoop, fitnessruimte, stoombad en bar, en een penthouse en condo in hetzelfde gebouw. Samen wordt haar vastgoed hier geschat op zo’n 35 miljoen euro…

Wij zijn alvast benieuwd waar ze met de opbrengst van haar tour volgend jaar zal investeren. Wagen jullie ook een gokje? Laat het ons weten in de comments!

Auteur: PJG
Bron: Business Insider

Share.

Comments are closed.