IN BEELD: dit waren de populairste woningen van september

Share.

De maand september is traditioneel weer dé maand in het najaar om op zoek te gaan naar een woning. De start van het nieuwe schooljaar en het einde van de zomervakantie doen mensen alvast dromen van een nieuwe thuis. En nu ook de afschaffing van de woonbonus in het regeerakkoord werd vermeld, lijkt de stormloop op de huizenmarkt dit jaar alleen nog maar te gaan toenemen. Dit waren alvast de populairste 10 woningen van vorige maand.

Voor dit artikel bekeken we alle woningen -zowel te huur als te koop en zowel in Vlaanderen als Wallonië- die tussen 1 september en 31 september 2019 op Zimmo. Daarin zochten we uit welke het vaakst bekeken werden.

1. Herenhuis in Antwerpen

De top tien starten we meteen in ‘t Stad! In het centrum van Antwerpen staat het populairste huis van de maand. Deze fenomenale, instapklare en uiterst gezellige herenwoning met een woonoppervlakte van om en bij de 230 m². Met twee slaapkamers en even veel badkamers in een prachtig gerenoveerde woning, bleek het ook voor het grote publiek de grootste trekpleister te zijn. Prijskaartje? 495.000 euro.
Deze woning bekijken.

2. Het circuit van Zolder

Vorige maand sloop deze al net de top 10 binnen en deze maand staat er een pareltje op twee! In Zolder staat namelijk deze ruime woning met een grondoppervlakte van 4.587 m², gelegen op een boogscheut van het befaamde racecircuit. De lage vraagprijs van 50.000 euro betreft hier echter het boeket, want de woning is te koop via lijfrente.
Deze woning bekijken. 

3. Ruime hoeve in Laakdal

Déjà vu, want ook deze was in augustus reeds enorm populair. En terecht, want nog een type woning dat steeds populair blijft bij de meeste Belgen is een hoeve. Deze in Laakdal is er dan ook eentje om duimen en vingers van af te likken. Wat denk jij van deze knappe hoeve met vier slaapkamers en een oppervlakte van 880 m²? Geïnteresseerden tellen 160.000 euro neer.
Deze woning bekijken. 

Foto: Andre Ceulemans

4. Gezinswoning in Melle

Net niet in de top 3, deze prachtige gezinswoning in Melle. Met drie slaapkamers is deze charmante en alleenstaande woning alvast eentje voor het hele gezin. Wie interesse heeft, telt zo’n 360.000 euro neer. En oh ja, een dikke pluim voor die geweldige kinderkamer!
Deze woning bekijken. 

5. De mobiele woning

Opmerkelijk! Eén van de meest bekeken woningen deze maand was deze mobiele woning met de kwaliteit van een traditionele woning. Voor 42.000 euro wordt deze woning met een woonoppervlakte van 40 m² kant en klaar geleverd en op je perceel geplaatst.
Deze woning bekijken. 

6. Renovatiewoning in Merksem

Een ruime gezinswoning met drie slaapkamers voor amper 125.000 euro? Dat kan in Merksem. Althans, dat prijskaartje is de instelprijs, want dit huis wordt per opbod verkocht. Aan de woning uit 1952 is nog wel wat werk, maar dat mag je absoluut niet tegenhouden!
Deze woning bekijken. 

Foto: Notaris Notaris Van Roosbroeck Emmanuel

7. Open bebouwing in Zedelgem

Ook deze woning was de voorbije maanden populair! Deze mooie open bebouwing in Zedelgem met een mooie rustige ligging in een doodlopende straat leek na juli, ook in augustus de ideale woning voor velen. De woning werd ontelbare keren bezocht, al kan de vraagprijs van 70.000 euro er ook iets mee te maken hebben. Let wel, het betreft een woning op lijfrente.
Deze woning bekijken.

Panorama Vastgoed BRUGGE

8. Ruime woning in Lommel

Ook in Lommel is er ruimte zat, want deze vrijstaande woning met drie slaapkamers is gelegen op een perceel van 693 m². De grote woning en het lage prijskaartje van 145.000 euro sprongen alvast in het oog, maar weet wel dat dit ook hier om een instelprijs gaat.
Deze woning bekijken.

9. Starten in Gent

Voor wie graag in de Oost-Vlaamse provinciehoofdstad Gent een leven wil opstarten is er goed nieuws! Deze volledig vernieuwde en afgewerkte starterswoning staat er te koop. Geïnteresseerden tellen zo’n 249.000 euro neer.
Bekijk de woning

10. Appartement in Borgerhout

De top 10 sluiten we af in het Antwerpse district Borgerhout en komen we terecht in dit charmante gelijkvloers appartement met twee slaapkamers, dat recent gerenoveerd is. Het prijskaartje bedraagt 146.000 euro.
Bekijk de woning

 

Share.

Comments are closed.