5 tips om potentiële kopers meteen te overtuigen

Share.

Verkoop je je woning tegen de hoogste prijs? Help kopers het volledige potentieel ervan zien. Dat kan met deze 5 tips!

De eerste indruk

We weten allemaal dat de eerste indruk erg belangrijk is om de juiste prijs te kunnen ontvangen. Vergeet dus niet om de voorzijde van je woning netjes te maken voordat mogelijke kopers langskomen. Het is een van de eerste dingen die ze zullen zien en een nette buitenkant zegt veel over wat er hen binnenin te wachten staat.

Een mogelijkheid is om de buitenkant van je huis te voorzien van een likje verf, op deze manier ziet het er netjes uit en verhoog je de waarde van je huis. Voor een snelle oplossing kan je gebruik maken van een vakschilder. Hier bereken je snel en eenvoudig de prijs voor je schilderklus en vraag je eenvoudig een schilderinspectie aan. Zimmo heeft er voor gezorgd dat het werk een 6 jaar garantie krijgt. 

Woonkamer

De woonkamer is een belangrijke plek voor kopers. Daar zullen ze immers inschatten of ze zich thuis voelen. Zorg voor een goede balans tussen persoonlijkheid en potentieel. Zorgvuldig gekozen neutrale kleuren zoals een zacht paarsbruin of chocoladebruin en een nette indeling zullen mensen helpen om zich de ruimte anders in te beelden.

Het loont ook de moeite om na te denken over welke aspecten van je woning kopers minder zullen aanspreken en daar wat aanpassingen te doen. Als je bijvoorbeeld weet dat je woonkamer nogal donker kan worden, overweeg dan om lichtreflecterende verf te gebruiken om de kamer lichter en ruimer te doen lijken.

Badkamer

Met de badkamer kan je het idee verkopen dat het een perfecte plek is om te ontspannen en tot rust te komen. Eenvoud en netheid zijn cruciaal, dus je verft de muren best in een lichte, neutrale kleur die bij de tegels past en een fris gevoel oproept. Werk de look af met interessante planten en handdoeken.

Keuken en eetruimte

De keuken is vaak het hart van een woning. Het is de plek waar gezinsleden samenkomen, waar je bezoek ontvangt en soms zelfs waar je wat werk kan verzetten op je laptop. Kopers zijn op zoek naar een ruimte die niet alleen uitnodigend is, maar ook duurzaam, handig en netjes.

Als je een open keuken hebt, probeer dan de colour-blockingtechniek om de ruimte op te delen en het potentieel voor verschillende functies te benadrukken. Integreer kleinschalige kleurexplosies in bijvoorbeeld de vitrinekast om bepaalde details in de kijker te zetten. Felgekleurde handdoeken en vaasjes met bloemen her en der dragen ook bij aan de aangename sfeer die je wilt verkopen.

Hulp binnen of buiten om gegarandeerd de waarde van je huis te verhogen met verf

Aangezien je je woning verkoopt, ga je waarschijnlijk ook verhuizen. De schilders van Zervices helpen ook van je nieuwe huis een thuis te maken. Bereken hier direct de prijs voor je schilderklus.

Share.

Comments are closed.