Woonprojecten met een maatschappelijke meerwaarde

Share.

Met een eigenzinnige aanpak en focus op projecten met een maatschappelijke meerwaarde is Imoya een aantrekkelijke partner voor investeerders.

“Met Imoya focussen we op drie sectoren. In de eerste plaats gaat het om stadskernontwikkeling. Wij voelen ons goed in steden en gemeenten die volop transformeren zoals Vilvoorde, Tienen of Turnhout. Daarnaast leggen we de nadruk op historisch en religieus vastgoed zoals kerken, kloosters, abdijen, kastelen en oude fabriekshallen. Eigenlijk gaat het telkens om gebouwen met een ziel. Tenslotte focussen we op zorgvastgoed, in Vlaanderen behoren we in dit segment tot de top,” vertelt CEO Michel Vanstallen.

In dialoog met de gemeenschap

Terwijl de meeste ontwikkelaars vertrekken van zoveel mogelijk m² aan gebouwen op een terrein, start Imoya altijd vanuit een maatschappelijke context. “We gaan daarbij in dialoog met lokale overheden en omwonenden. Een belangrijke insteek is de bestemming van een project: wat is de functie van een gebouw vandaag en wat zijn de toekomstige mogelijkheden? We streven hierbij naar een evenwicht tussen economische en maatschappelijke waarde.”

Doelgroepen

Met zijn concept bereikt Imoya een brede doelgroep. “Kopers kunnen mensen zijn die zelf gaan wonen in een gebouw. Wij garanderen hen een service van a tot z, van de verkoop tot de opvolging. Daarnaast zijn er klanten die een gebouw kopen als investering. Met onze IRR-formule zorgen wij voor een interessante belegging, voor iedere afbetalingsschijf kunnen ze rekenen op een rendement van 2,5%. Wij leveren altijd afgewerkte gebouwen op en starten zes maanden voor de oplevering met het verhuurtraject. Op die manier krijgen investeerders van bij aanvang een mooie return op hun investering,” besluit Michel Vanstallen.

Share.

Leave A Reply